tiistai 15. heinäkuuta 2014

Leikkiasussa

Espanjan ostoksista parhaimmaksi on osoittautunut tämä Promodin playsuit, joka päätyi kassalle oikeastaan vahingossa. Ostoslistalla oli löytää alennuksessa oleva nahkatakki ja bongasinkin rekistä yhden –50 % -alekylttiä kantavan ja mun nimeä huutavan yksilön. Yksinään en takkia kehdannut sovituskoppiin raahata, niin nappasinpa sitten viereisestä alerekistä tämän haalarin, vaikka se olikin kokoa liian iso. Päällä koko olikin passeli ja takki puolestaan liian pieni.

Kevyet korut löysivät tiensä käyttöön näin helteiden kunniaksi, ja korvissa kiiluvat aleostokset I am -liikkeestä. Pitihän nyt simpukat saada korviin kun nekin melkeinpä Salamancan tunnukseksi lasketaan.



Insiden laukkua olin käynyt tiirailemassa jo muutamaan kertaan. Mun tuurilla tietenkin alelaput oli revitty pois kun vihdoin ostoaikeissa sitä tulin noutamaan. Ja ehtihän tuo jo hajotakin ensimmäisellä käyttökerralla, vaan korjattua tuon onneksi sai.

Haalari: Promod / Laukku: Inside / Ballerinat: H&M



Este mono corto es la mejor compra de España. Lo compré en Promod casi por accidente. Estaba buscando una chaqueta de cuero y encontré una, pero quise probar algo más que sólo una chaqueta. Tomé el mono y me quedaba bien (pero la chaqueta era demasiado pequeño). También compré esta bolsa en Inside y los pendientes en I am.

Besos, Hansu

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva tuo haalari! Itsekkin olen jotain kivaa yrittänyt etsiä kesäksi, mutta mitään ei löytynyt edes aleista... Ehkä ens vuonna sitten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä kyllä hullaannuin näihin todenteolla vaikka miehet ei ymmärräkään... Voi pyöräilläkin ilman vilautusvaaraa (ehkä siks just miehet ei ymmärrä)!

      Poista

Kommentit piristävät päivää aina! <3