keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Banaanivohvelifeilaus

Ajattelin tehdä pitkästä aikaa banaanipannukakkuja, sekä samalla tehdä myös pientä empiiristä tutkimusta taikinan soveltuvuudesta vohveliksi. Olipahan taas Hansun kokeilevaa keittiötä kerrakseen. Taikina olisi ehkä melkein soveltunut vohveleihin, jos vohveliraudan olisi muistanut kunnolla voidella. Siltikin vohvelin pysyminen kokonaisena jää kyseenalaiseksi. 

Lopun taikinan paistoin kiltisti pannulla, mutta koska olin jo kärsimätön ja nälkäinen, tuli pannukakuista mustuneita ryppisiä kasoja. Maku oli kuitenkin ihan hyvä rumasta ulkonäöstä huolimatta. Lisäksi onnistuin polttamaan sormeni kuuman pannun reunaan. Kas tässä herkullisia ruokakuvia, olkaa hyvä:


Sillä, että kokki maisteli kokatessaan mojitoa, ei liene ollut osuutta experimentin epäonnistumiseen.


- Hansu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää aina! <3