keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Luksusta iltarutiineihin: Remington kasvoharja


Sain synttärilahjaksi marraskuun alussa Remingtonin kasvoharjan, ja olen siitä lähtien käyttänyt sitä iltaisin kasvojen puhdistuksen yhteydessä – enkä vaihtaisi pois. Akkukäyttöinen harja pyörii napin painalluksesta kolmella eri nopeudella. Lisäksi se sykähtämällä kertoo, milloin on aika siirtyä seuraavaan kasvojen osaan. Harjaosaa pyörii kerrallaan minuutin, ja 20 sekunnin välein se kehoittaa siirtymään seuraavaan kohtaan. Kätevää! Itse aloitan käsittelyn oikean puolen poskesta ja leuasta, ja siirryn sitten vasemmalle puolelle ja lopuksi harjailen otsan ja nenän.


Harjauksen on luvattu vähentävän epäpuhtauksia ja pienentävän ihohuokosia. Siitä en osaa sanoa (tosin ihohuokosten supistamiseen löysin yhden loistotuotteen, mutta siitä myöhemmin lisää), mutta puhdasta harjalla ainakin tulee.  Sellaista puhdistusainetta ei liene keksittykään, joka kerralla poistaisi meikin ja lian muttei kuivattaisi tippaakaan. Iät ja ajat on tuntunut, etten saa kasvoja puhtaaksi, ellen kevyesti hiero niitä samalla jollain, esimerkiksi pesuhansikkaasta leikatulla pesusormella (heh). Perinteisen manuaalisen kasvoharjan taas olen kokenut jotenkin kömpelöksi. Pelkän pesuaineen jäljiltä ihohuokoset tuntuvat karheilta, ikään kuin ne olisivat edelleen täynnää likaa. Lisäksi ihoni kuivuu etenkin talvella, vaikka kuinka söisin sinkkiä ja biotiinia, lipittäisin vettä ja läträisin voiteilla.Kasvoharjan jäljiltä iho on sileä kuin vauvan peppu, eikä karheista huokosista ole tietoakaan. Samalla harja kuorii kevyesti kuivat ihohiutaleet pois. Ihoni on kuitenkin hieman herkkä, joten pelkäsin, että harja olisi liian raju. Onneksi kasvoharjaan kuuluu kolme erilaista päätä: tavallinen, pehmeämpi herkälle iholle tarkoitettu sekä hierova. Tavallinen harjaspää tuntui melko hurjalta, joten pehmeä harja keskinopeudella on tuntunut sopivalta. Silloin tällöin käytän myös hierontapäätä ja imeytän sen avulla esimerkiksi arganöljyä kasvoihin. Etenkin saunan jälkeen öljyhieronta on aikamoista luksusta. Että osaakin olla koukuttava vempele, melkein kuin saisi kosmetologikäsittelyn joka ilta!


Pakettiin kuului kuljetuspussukka harjalle, latausasema sekä nuo kolme erilaista harjaspäätä suojuksineen. Ohjeissa luvattiin, että yksi lataus kestää noin 30 pesukertaa eli noin kuukauden. Itse jouduin kyllä lataamaan tämän vasta kolmen kuukauden käytön jälkeen tammikuun lopussa, vaikka käyttökertoja on päivässä joskus useampikin esimerkiksi tuon hieronnan takia.

Recibí este cepillo limpiador facial como un regalo de cumpleaños, y ya estoy enganchada.

Besos, Hansu

2 kommenttia:

 1. Minullakin on kasvoharja käytössä ja on muuten todella hyvä. Eka kasvoharja sanoi sopimuksemme irti tässä joku aika sitten (vettä oli päässyt harjan sisään) ja oli heti pakko ostaa uusi samanmerkkinen tilalle. :) Minun harjassa harjasosaa suositellaan vaihdettavaksi kolmen kuukauden välein. Oon kyllä ollu tosi tyytyväinen! Meikit lähtee tosi hyvin, tulee tosiaankin puhdas naama ja kosteusvoide imeytyy paremmin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisitkin kirjoitella harjastasi jo ennen kuin täällä Suomen perukoilla oltiin edes kuultu moisesta. ;)
   Juu tässä kanssa suositeltiin vaihdettavaksi kolmen kuukauden välein. Hieman epäilen noin tiheää vaihtoväliä, ettei vaan olisi myyntikikka... Olen keittänyt harjapään nyt kertaalleen ja ajattelin ostaa uuden vasta kun oikeasti näyttää vaihdon tarpeessa olevalta ;)

   Poista

Kommentit piristävät päivää aina! <3