perjantai 22. marraskuuta 2013

Villinä viinistä

Viininpunainen on sekoittanut tänäkin syksynä yhden jos toisenkin päät. Viime vuonna ostin burgundit pökät ja tänä vuonna olen hypistellyt jos jonkinlaista viininpunaista neuletta, hametta ja paitaa. Toistaiseksi olen sortunut vain huulipunaan ja huiviin. Uudet housutkin saattaisivat tulla tarpeeseen, nämä H&M:n yksilöt kun menettivät muotonsa noin kahden käyttökerran jälkeen...

Huulissa No7 CranberryPaita ja housut: H&M / Huivi: Cubus / Kengät: Line Collection
Laukku: marc b. / Korut: Asos / Vyö: Springfield


Pienten yksityiskohtien rakastajana tykkään erityisesti tämän paidan napeista. En ole vieläkään päässyt selvyyteen minkä väriset ne ovat, kai jotain hopean ja ruusukullan väliltä?

P.S. Teitä on siellä ruudun toisella puolella kävijätilastojen mukaan paikoitellen kovinkin ilahduttava määrä, mutta seuraajatilastot ovat surullisia. Muistakaahan siis liittyä tuohon sivupalkin Google-käyttäjäraatiin, jolloin blogia voi seurata Bloggerilla (esim. gmail-tunnuksella). Myös Bloglovin ja Blogilista ovat käteviä tapoja seurata! Itse tykkään eniten Bloglovinista, koska sen avulla näen heti selaimessa, jos on uusia postauksia. :)

- Hansu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää aina! <3