keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Chorizomunakas – parempaa miltä näyttää

Voi hyvää päivää että on masentava kuva eikä todellakaan tee oikeutta tälle ruualle, mutta menkööt nyt tällä kertaa. Jääkaappi ammotti tyhjyyttään, joten ei edes pientä salaatin ripettä saanut kaavittua kyytipojaksi. Niin nälkäkin oli, ettei siinä sen parempia kuvia ehtinyt taiteilemaan. No mutta uskokaa pois, oli tämä pakastepizzaa muistuttava kasa yksi parhaimpia munakkaita, joita olen syönyt. Niin ja se ohjehan tähän oli seuraavanlainen:

  • 1 paprika
  • kourallinen kirsikkatomaatteja
  • n. 100 g chorizo-makkaraa
  • 6 munaa 
  • 50–100 g manchego-juustoa
  • persiljaa
  • suolaa ja pippuria 




Raasta juusto, paloittele paprika, pilko chorizo noin puolen sentin siivuiksi sekä halkaise kirsikkatomaatit. Paista paprikat ja makkarat pannulla, rasvaa ei tarvita sillä makkaroissa sitä on riittävästi. Riko munien rakenne kulhossa ja mausta ripauksella pippuria ja suolaa. Lisää munaseokseen noin puolet juustoraasteesta sekä persilja. Lisää tomaatit pannulle ja paista hetki. Laske lämpötilaa ja lisää munaseos. Ripottele pinnalle loput juustoraasteesta ja anna muhia kannen alla kunnes munakas on kypsää. Tarjoiluehdotus: lisää kylkeen raikasta salaattia ja nauti asturialaisen siiderin kera.

Besos, Hansu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää aina! <3