torstai 21. elokuuta 2014

Kiiltävät kipot ja kupit

Sain Buzzadorin kautta testattavakseni Finish Quantum -konetiskiainetabletteja. Aiemmin käytössä on ollut enimmäkseen Fairya ja jokunen Sun-konetiskitablettikin. Kovin suurta eroa noihin muihin en huomannut, mutta kirkkaita olivat astiat joka tapauksessa. Astioiden puhtaus konetiskauksen jälkeen taitaakin olla enemmän niitä itsestään selviä asioita, joihin kiinnittää huomioita vasta kun astiat ovat likaisia pesun jälkeen.


Infolehtisen mukaan Finish Quantum on testivoittaja ja tiskikonevalmistajien suosittelema. Finish Quantum lupaa varmuudella puhtaat astiat ja uskomattoman kiillon. Pinttyneimpienkin ruokatahrojen luvataan lähtevän. Eipä kyllä tahroja ole jäänyt ellei jokin kulho ole eksynyt toisen sisään...
Käärettä ei näistä tarvitse poistaa ja tabletista löytyy kolme osiota: powerball tehopuhdistaa, suolalla terästetty pesujauhe irrottaa vaikeat tahrat ja huuhtelukirkastegeeli viimeistelee puhtaan hohdon.

Buzzadorin sivuilla saa lähettää omia vinkkejä Finish-tiskiainetabletteihin liittyen. Sieltä poimittuina nämä sopivat muun muassa vessanpöntön putsaukseen ja pohjaan palaneiden kattiloiden puhdistamiseen hieromalla tablettia lämpimän veden kera kattilaan ja antamalla vaikuttaa yön yli.

Enemmän mulla taisi kampanjassa hauskuuttaa tiskiainetablettien kuvaaminen. Iloisesti sain pari tuntia kulumaan näiden asetelmien tekemiseen, ja lopuksi tietenkin nautiskelin nuo mun drinksut, eli valkoviini–omenamehusekoituksen sekä mustaherukkamehun. Kampanjan kautta sain myös ison läjän pikkupaketteja tiskiainetabletteja kavereille jaettavaksi. Siinähän sitä oli pulma kerrakseen, sillä eihän mun kavereilla ole tiskikoneita!


Niin Buzzadorina oleminenhan tarkoittaa, että henkilö saa testattavakseen ilmaisia tuotteita, joista sitten on tarkoitus kertoa muille rehellinen mielipide. Buzzadoriksi liittyminen siis kannattaa, jos vähänkään kiinnostaa testailla erilaisia tuotteita. Liittyminen ei itsessään sido mihinkään vaan voit valita kampanjoista vain itseä kiinnostavat. Liittyä voit täältä!Soy un "buzzador" que significa que obtengo productos gratuitos para probar y después tengo que decir mi opinión. Probé pastillas para lavavajillas de Finish y me gusté pero creo que no hay mucha diferencia  con otras marcas.

Besos, Hansu

2 kommenttia:

 1. Kyllä jälki pesun jälken oli paljon kirkkaampi kun muilla aineilla, jopa vanhat teräskattilat saivat uudenlaisen kiillon,
  kiitos tableteista :)

  ems

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih arvasin että tuut hehkuttamaan niitä ;) hyvä että toimi!

   Poista

Kommentit piristävät päivää aina! <3