perjantai 8. elokuuta 2014

Onnitteluja

Piiitkästä aikaa sain avata askartelulaatikon ja ottaa sakset kauniiseen käteen, sillä tilausta tuli parille onnittelukortille. Internetin ihmeellisestä maailmasta hain hieman inspiraatiota ja eikun näpertämään. Ei ehkä mikään paras puuha näillä helteillä kun kädet hikoaa ja tuskahiki kastelee paidan tuulettimen lennättäessä pienet paperin palat ympäri lattiaa.

Ensimmäinen kortti oli onnittelukortti hääparille. Sain päähänpinttymän valkoisesta tekstistä, enkä tähän hätään keksinyt muuta kuin valkoisen kynsilakan. Tähän tarkoitukseen on varmaan kyniäkin olemassa, onhan? Kulmaan leikkelin pikkuisia kukkasia, jotka liimasin vain keskeltä terälehtien jäädessä koholle ja muutamiin kukkiin lätkäisin vielä helmiä.


Toinen kortti lähti mummulle toivottamaan synttärionnea. Agendana oli tehdä jotakin, jota mummulla olisi kiva katsella vanhankodissa. No tuommoinen siitä nyt sitten tuli.


Felicitaciones. He hecho unas tarjetas de felicitación: una tarjeta a una pareja que se casó recientemente y la otra a mi abuela para sus cumpleaños.

Besos, Hansu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää aina! <3