tiistai 4. marraskuuta 2014

Kummituksia ja kuppikakkuja

Huuuhuuuhuuuu hauskaa halloweeniä näin hieman myöhässä. Lauantaina vietimme pienimuotoisesti synttäreitäni kauhuleffaillan merkeissä. Katsoimme kolme elokuvaa ja edustettuna oli zombie-, kummitus- ja murhagenreistä klassikkopätkät 28 Päivää Myöhemmin, The Others ja Halloween. Klassikot eivät kovin paljon väristyksiä tarjonneet, joten sunnuntai-iltana oli vielä katsottava Insidious. Se menikin sitten sen verran överiksi ettei kovin paljoa kauhistuttanut.

Leivoin tarjoille sitruunaisia muffineita tällä ohjeella. Ohje oli kyllä erikoinen inkivääreineen ja jugurtteineen, mutta olivatpa kerrankin hieman erilaisia. Kuorrutteen tein vatkaamalla Flora Vispiä, johon lisäsin hieman sitruunan kuorta, pari teelusikallista vaniljasokeria sekä muutaman ruokalusikallisen tomusokeria. Väriainetta meni kuorrutteeseen uskomaton määrä ja silti tulos oli vain hailukan oranssi.

Lisäksi tarjoilla oli vieraiden tuomia herkkuja, kuten hämähäkinseitillä koristettu kakku sekä mandariinikurpitsoja. Namnam.

Ayer fue mis cumpleaños y el sábado vimos películas de terror con mis amigos porque fue también la Víspera de Todos los Santos. Comimos muchos dulces y cociné magdalenas de limón.

Besos, Hansu

2 kommenttia:

Kommentit piristävät päivää aina! <3