maanantai 9. marraskuuta 2015

Karttoja seinille

Erilaisia karttatauluja on alkanut putkahdella pilvin pimein kauppoihin ja blogeihin. Mä piirustelin näitä karttatauluja jo viime vuonna, kauan ennen kuin esimerkiksi Bo Lkv alkoi markkinoida omaa Turku-tauluaan. Näin joskus David Ehrenstrålen kaupunkijulisteita kuuluisista kaupungeista kuten New Yorkista ja Pariisista. Päätin kopioida designin härskisti, mutta tehdä julisteen itselleni rakkaista pikkukaupungeista, Turusta ja Espanjan Salamancasta.


Vasta hiljattain sain urakan päätökseen ja pikkukaupungit saivat kaverikseen myös Shanghain. Nyt on sitten meidän perheen asuinkaupunkien ruutukaavat päässeet ihan kehyksiin asti. Turku pääsi aitiopaikalle keittiöön, ja Salamancan ja Shanghain kaduilla voi mielessään vaellella toimistohuoneessa.


Harmi vain, että karttajulisteista on nyt tullut niin trendijuttu, että lähes vastaavia myydään jo Ikeassakin. No ainakin nämä ovat lajissaan uunikkeja, ja itse tekemällä sain juuri sellaiset kuin halusin. Rakkaat kaupungit, joissa on tärkeät paikat merkittynä opastekstein.

Peppikin tykkää!


Hice estos pósteres de ciudades donde hemos vivido.

Besos, Hansu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää aina! <3