perjantai 23. syyskuuta 2016

Muuttokiirettä

Peppi lähti onneksi hoitoon kiirettä pakoon

Ajattelin vain tulla ilmoittamaan, että elossa ollaan – ellen sitten huku pian muuttolaatikoihin. Tämä viikko on mennyt aikamoista haipakkaa, sillä alkuviikosta sain herätä kolmena päivänä aikaisin työmaalle päästämään vesieristäjän sisään, ja siinä samalla olen ehostanut portaita "ihan nopeasti". Jokainen remonttipäivä on venynyt 8–10-tuntiseksi, jonka jälkeen olemme pakkailleet, juosseet asioilla, hakeneet lisää remonttitarvikkeita ja vieneet muuttolaatikoita, niin että "sohvalle" on saanut rojahtaa siinä yhdeksän-kymmenen kieppeillä. Ja sama rumba jatkuu vielä kuun loppuun, huhhuijakkaa. 


Sohva oli lainausmerkeissä, koska eihän meillä edes ole sohvaa enää. Lähes kaikki huonekalut on myyty Tori.fissä, ja tällä hetkellä sohvan virkaa toimittaa pallotuolin pehmuste ja kasa tyynyjä. Ei mikään ergonomisin rentoutumisvaihtoehto sen jälkeen kun on koko päivän kykkinyt remonttipuuhissa. Remontti etenee hyvin, vesieristeet ovat kuivuneet ja ensimmäinen lattiavalu (taas) on tehty eristeen päälle. Pian pääsee laatoittamaan, jännää! Myös portaat ovat lähestulkoon kaidetta vaille valmiit (kaide olisi ihan kiva niin tämä lievästi korkeanpaikankammoinen voi lakata saamasta sydänkohtausta joka päivä).Sólo unos días y tenemos que mudarnos – es un caos porque al mismo tiempo tenemos que darnos prisa para finalizar la renovación.

Besos, Hansu

2 kommenttia:

 1. Tämä tuoreessa muistissa, toukokuussa alkoi, huh, ja vielä laatikoita, joilla ei ole paikkaa, toki tavaraakin vuosikymmenien kertymä ;(

  ems

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totesinkin, että pitää muuttaa tarpeeksi usein niin ei kerry liikaa roinaa. ;) Nyt on taas hetken kartalla mitä missäkin laatikossa ja jemmassa on... Taitaa tulla peräkärryllinen kaatopaikalle vietävää ja autollinen vietiin Konttiin!

   Poista

Kommentit piristävät päivää aina! <3