keskiviikko 30. elokuuta 2017

Kesän lempimekko

Huijui miten ilmat ovat viilenneet yhtäkkiä eikä olla ehditty edes syyskuuhun! Varsinkin aamuisin on kirpsakkaa pyöräillä ja muutamana on aamuna on saanut kaivaa jo sormikkaat esille. Luulin, että mulla oli kesän kanssa sanaton sopimus, että näin kylmän ja huonon kesän jälkeen tulisi kunnon intiaanikesä syksylle. Eihän se toki vielä myöhäistä ole, mutta heikolta näyttää... Joka tapauksessa mekkokelit taitaa olla auttamatta ohi ja ballerinatkin saa jo siirtää kaapin perukoille. Onneksi meikäläisen kesän lempimekko on sellainen, jota voi pitää myös talvella paksujen sukkahousujen kanssa. Bongasin meinaan tämän mustavalkoisen jakardimekon jo joskus alkukeväällä Indiskasta – jonain harvana kertana kun sinne satuin eksymään – ja ihmettelin oikein että Indiskassa on kivojakin vaatteita. 50 euron hintalappu sai kuitenkin jättämään mekon rekkiin.Ja kun tuon reissun jälkeen seuraavaksi palasin Indiskaan kesällä, niin siellä niitä mekkoja oli vinopino -50% hintaan. Lisäksi koko liikkeessä oli kaikki puoleen hintaan, joten lopulta mekolle jäi hintaa 12,50! Hah, joskus sentään meikäläisen pitkät harkintajat ovat kannattavia, vaikka yleensä jäänkin nuolemaan näppejäni... 
Kuvissa on myös uudehko laukku Zalandolta, joka on tilavuudessaan tullut tarpeeseen töissä, kun varalta saa roudata mukaan puolivaatekaapillista näiden vaihtelevien säiden takia. Onko se sään ennustus muka niin vaikeaa?!El vestido favorito del verano pasado.

Besos, Hansu

2 kommenttia:

  1. On ollut kyllä hurjan kylmiä aamuja. Yritän taistella syksyä vastaan olemalla paljain säärin aina vaan kun on mahdollista. :) Ihana mekko!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä asenne! Ehkä pitäisi tosiaan vielä taistella kun päivällä kyllä tarkenisi...

      Poista

Kommentit piristävät päivää aina! <3