perjantai 30. elokuuta 2013

Kiireetön aamu ja kotitekoinen wienerkahvi

Vapaapäivän kunniaksi päätin pyöräyttää oikein superherkkukahvit. Löysin kaapin perältä leivonnasta jääneen Maraboun Dubbel Nougat -patukan ja sulatin siitä palasen kuumaan maitoon. Nutella (nam!) toimisi varmasti vähintäänkin yhtä hyvin. Vaahdotin nougatmaidon ja lisäsin Pauligin Espresso Fortissimo -kahvin joukkoon. Ja päälle vielä ripaus kaakaojauhetta pisteeksi i:n päälle. Vitsi miten nannaa, voiko päivä enää herkullisemmin alkaa?


Vaikken arkena todellakaan ole aamuihminen, on vapaapäivien kiireettömät aamut jotenkin niin ihania. On eri asia herätä ajoissa tekemään-ei-mitään, kuin herätä töihin tai kouluun. Onni on laittaa kello soimaan aikaisin vain nauttiakseen yksin hiljaisuudesta ja hitaasta aamiaisesta kun ei ole kiire mihinkään. Voi vain nauttia kesäaamujen auringonpaisteesta, juoda ehkä kahvia terassilla ja lukea lehteä. Tai talvella hissutella villasukissa kun ulkona on yhä pimeää, käpertyä viltin alle, särppiä kuumaa teetä ja vaikka katsella piirrettyjä.- Hansu

2 kommenttia:

  1. Oi näyttääpä hyvältä, joku tommonen kahvikone ois ihana! En tykkää normikahvista, mutta varsinkin kylmätkahvijuomat menee ja jotkut tollaset erikoiskahvit... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on vaan semmonen kapselikone, eli oikeastaan aikalailla normikahvilta maistuu ne kaikki, mut kätevä sillon kun tekee vaan yhden kupillisen. Semmonen kunnon kone maidonvaahdottajalla jne olis kyllä siisti... ;)

      Poista

Kommentit piristävät päivää aina! <3