keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Syyslukukausi pulkassa – ainakin melkein

Se oli sitten tämän syksyn viimeinen koulupäivä. Vielä viimeisillä metreillä oli myös espanjan sanakoe, johon piti opiskella noin miljoona sanaa. Mutta vihdoin sekin on ohi, sekä viimeinenkin essee, raportti ja ryhmätyö on palautettu. Kandikin tulee painosta huomenna.

Tavallaan voi huokaista helpotuksesta, mutta suuri ponnistus on vielä edessä, nimittäin tentit. Seitsemän tenttiä ja kypsyysnäyte. Voi kääks. Tenttien lisäksi pitäisi myös järjestellä joulujuttuja... Miten ne joulukorttiaskartelut jää aina viimeiseen iltaan?!

Keskity tässä sitten pirteänä tenttikirjoihin kun toinen tuhisee tyytyväisenä...


Huhhuh, paljon on syksyyn mahtunut, ja 57 opintopistettä pitäisi olla tulossa – jos kaikki tentit menee läpi. Sehän on vain noin kaksi kertaa enemmän kuin "suositus". Noihin opintopisteisiin mahtuu kandin lisäksi parin pakollisen kurssin verran tieteen filosofiaa, organisaatioteoriaa ja johtamisen paradigmoja, mediaviestintää, esimiestyötä ja vuorovaikutustaitoja, SAP-järjestelmän opettelua, johdatusta vähittäiskauppaan, espanjan liikekieltä sekä innovaatio- ja tuotejohtamista.

Kandin luomisen tuskaa

 
Ja mikä tästä syksystä ja opintojen loppumisesta tekee erilaisen, on se, että opinnot eivät jatkukaan totuttuun tapaan joulun jälkeen. Tammikuu kuluu lomaillessa ja erilaisia asioita järjestellen. Helmikuussa olisikin sitten tarkoitus olla Espanjassa huulipyöreänä hokemassa sí, sí ja tuskastelemassa kun kaikki tapahtuu mañana.

- Hansu

2 kommenttia:

  1. Mulla on vähän sama homma amkin kanssa, kohta ollaan oparia vaille valmiita, mutta muutama tentti vielä ennen sitä. Kyllä se jotenkin menee aina, pakkohan sen on... :D Mutta joo, sama joulukorttiongelma... Millos ne piti viimeistään postittaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sulta ei sitten paljon enää puutu! :) Ens viikon perjantaina kai viimeistään postitus, kiire tulee kun ei ole materiaalejakaan (tai ideaa) vielä hankittuna, jaiks!

      Poista

Kommentit piristävät päivää aina! <3