sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Lempitököttimet ja töpöttimet

Oltuani Salamancassa ehkä noin viikon, päätti L'oréalin luottomeikkivoiteeni ottaa ja loppua. No eipä hätää, L'oréalia nyt löytyy toki Espanjastakin. Vaan nuolaisin enne kuin tipahti, sillä mistään ei löytynyt tarpeeksi vaaleaa sävyä ja tyytyminen oli sitten toiseen merkkiin. Kesällä Suomeen palatessani bongasin sopivasti tätä lemppariani L'oréalin Lumi Magiqueta alennuksesta ja lisäksi vielä heleyttävää pohjustusvoidetta Anttilan loppuunmyynnistä.Tuota heleyttävää pohjustustuotetta käytän kuitenki enimmäkseen poskipunaan joukossa (tähän tapaan) ja korostustuotteena kasvojen keskiosassa. Tulee talvella varmaan tarpeeseen kun iho näyttää pakkasen jäljiltä kuolleelta. Niin ja nuo mahdottoman kauniit ja pehmoiset sudit ovat H&M:stä. Mun herkkää ihoa ei voi millään kovin karkealla töpsötellä, joten nämä pumpulinpehmoiset sudit ovat mulle täydelliset.


Myös ripsari oli lopussa ja Wikken myyjän suosituksesta (ja erittäin halvan hinnan takia, 2kpl kympillä!) uskalsin ottaa testiin tämän Lumenen Blueberry Volume Mascaran. Ja voi veljet, en ikinä vaihda tätä pois! Eipä ole mikään toinen ripsari koskaan ollut yhtä hyvä: tuuheuttaa, taivuttaa, pidentää ja pysyy, ja mustikan siemenöljy lupaa vielä ravitakin ripsiä. Myyjä neuvoi että kaareva tulos syntyy nimenomaan harjan lyhyillä harjaksilla sutimalla, joten pidemmät harjakset lisännevät pituutta ja tuuheutta.


Estos son mis favoritos maquillajes ahora. Lumene es una marca finlandesa que me gusta mucho, sus productos como esta mascara tiene ingredientes de naturaleza finlandesa.

Besos, Hansu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää aina! <3