perjantai 10. lokakuuta 2014

Syystunnelmia

Huh, tulihan se viikonloppu sieltä vihdoin. Vielä kun saisi hieman aurinkoa niin akut latautuisi huomattavasti paremmin. Edellisinä viikonloppuina meitä on kyllä hellitty mitä ihanimmilla syyssäillä, ja lähiympäristössä on tullut tehtyä ihania pitkiä kävelyretkiä ihastellen auringossa loistavia ruskalehtiä. Toivottavasti tänäkin viikonloppuna olisi tällaisia hetkiä:


Este otoño ha sido muy bonito y caliente.

Besos, Hansu

2 kommenttia:

  1. Seurailen hyviä luontoretkeilijöitä, siis omasta mielestäni hyviä. Esimerkkinä on eräs kuopiolainen inkkarikanootilla retkiä tekeva kaveri joka esittää omaa itseään videoilla eikä muita. Myös sinun retkesi ovat mukavia katella, Meilläkin on pieni Raikukoira, itsellinen täti. Sillä on oma paikka maailmassa ja se tietää sen eikä sen juttuja rajoiteta. Teillä on hyvä kamera ja kyky ottaa mukaansa luontoon tempaavia kuvia. Tehkää joskus videoita, niillä ei tarvitse olla kuin ripaus aitoutta niin ne jäävät elämään. T Ande

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivasta kommentista. :) Videot olisi kyllä kivoja, pitäisi vain opetella edes editoinnin alkeet... Ja hommata parempi kamera, tämän hetkinen kun ei oikein videoita ymmärrä. Koirasi luonne kuulostaa aika tutulta! ;)

      Poista

Kommentit piristävät päivää aina! <3