perjantai 26. joulukuuta 2014

Joulun asua ja aatoksia

Semmoinen joulu sitten se. Jouluruokaa on taas popsittu niin että pärjää taas ensi jouluun, tosin pahimmat ähkyt jäi onneksi väliin tällä kertaa. Tosin syödään näitä lahjasuklaita varmaan juhannuksenakin vielä...Joulun pyhät vietin uudessa rusettiselkäisessä viininpunaisessa mekossa, joka oli onneksi mahan kohdalta sopivan löysä niin jäi tilaa mässäillä. ;) Joulupäivänä sain vihdoin Uggitkin ottaa käyttöön kun pakkasasteet kipusivat aika kirpeisiin lukemiin.

Mekko: Fio Fio / Neule: Only / Laukku: Charming Charlie / Kengät: Line Collection
Peppi on näemmä vuosi vuodelta yhtä enemmän innoissaan joulusta. Aamulla se oli jo intopiukeana kun lähdettiin Lietoon kyläilemään ja äidin luona into kohosi ihan uusiin sfääreihin. Kuono oli koko ajan lahjapussissa ja kun lahjoja sitten alettiin vihdoin jakaa, oli Peppi varma että jokainen paketti oli hänelle. Muutama paketti Pepillekin toki oli. Paketeista paljastui luita ja uusi riepoteltava lelu sekä talvitossut, jotka pääsivätkin käyttöön eilen kun pakkanen kiristyi.

Eilinen ja tämä päivä on ollut jotenkin tosi väsyneitä, mutta kerrankin on saanut löhöillä tekemättä mitään ihmeellistä. Mutta se kai onkin joulupyhien tarkoitus, rauhoittua ja olla vaan. Ja ehkä syödä pari palaa suklaata.
La Navidad era muy tranquila pero Peppi tenía mucha energía y pensó que todos los regalos eran para ella. Primero almorzamos gachas de arroz con canela en casa del padre de Eero. Luego cenamos en casa de mi madre y abrimos los paquetes. Ayer cenamos con mi madre y su novio y hoy vamos a tomar café con la familia de Eero.

Besos, Hansu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää aina! <3