tiistai 27. tammikuuta 2015

Kenkälöytöjä


Kuluvana talvena on tullut tehtyä muutamia ajattomia kenkälöytöjä. Talvikenkien osalta kaappi näytti loppuun talsittujen kenkäressujen hautuumaalta, johon tuli vihdoin muutosta. Ratsastustyyliset saappaat on ollut hakusessa iät ja ajat, vaan aina kun kriteerit täyttävä pari on tullut vastaan, on hintalappu saanut sydämen lyömään ylimääräistä ja tuskahien kohoamaan otsalle. Vaan erään kerran tylsyyttäni Spartoota selatessa löysin kuin löysinkin nämä Guessin saapaskaunokaiset huimaan puoleen hintaan. Tosin suutarin ansiosta saappaiden hinta hieman pompsahti, sillä tasaisen sileät pohjat oli pakko vaihtaa vähän pitävämpiin.


Mainitsinkin jo, että San Diegosta taasen tuli ostettua Uggit niin ikään puoleen hintaan. (Tässä lauseessa on aina jotain huvittavaa, lähteä nyt Kaliforniaan ostamaan lämpötossuja.) Paukkupakkasia ei liiemmin ole ollut tarjoilla, vaan on nämä silti päässeet varpaita lämmittämään jo useamman kerran.Melko harvoin mustia vaatteita päälle eksyy, mutta kun eksyy, niin aina saan harmitella etten omista mätsääviä mustia nilkkureita. Päätin, että jos sellaiset edullisella jostain vastaan tulee, niin kaapista löytyy niille koti, mutta pää kolmantena jalkana niitä ei metsästetä. Ja kas kummaa, kuin tilauksesta H&M kauppasi näitä premium quality nahkanilkkureita niin ikään puoleen hintaan.


Talvikenkien lisäksi kenkäkaapissa on ollut puutteita juhlakenkien osalta. Nudet nilkkaremmilliset avokkaat on ollut hankintalistalla ikuisuuden. Zalandosta vihdoin ja viimein lähes tulokoon kriteeristöä vastaavat yksilöt kopistelivat vastaan. Ne eivät sentään olleet puoleen hintaan, eikä mun vaatimuslista aivan täyttynyt, mutta ei niitä näköjään palautukseenkaan raaskinut laittaa.


Recientemente he encontrado muchos zapatos atemporales a mitad de precio.

Besos, Hansu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää aina! <3