sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Kalenteri Instagram-kuvista


Oho, tänä vuonna ideoita itse tehtyihin lahjoihin oli vaikka muille jakaa. Instagramia selatessani keksin väkertää ystävälleni pienen kalenterin hänen omista Instagram-kuvistaan. Kaapin perältä löytyi sopivasti pari arkkia valokuvapaperia, johon kalenterin printtasin.


Päänvaivaa tuotti tapa, millä kalenteri olisi esillä. Ei sillä etteikö ideoita olisi ollut, vaan valinnanvaikeus oli taas niin suuri. Kalenterinhan olisi voinut laittaa puupölkyn nokkaan, ripustaa pikkuruisilla pyykkipojilla narulle, laittaa peperiklipsillä jollekin alustalle... Lopulta päätin askarrella pahvista kalenterille telineen, mutta koska laatikosta löytyi myös jätskitikkuja, niin päätin käyttää niitä. Ne olivat kuitenkin liian pieniä, ja lopulta päädyin askartelemaan maalin sekoitustikuista maalaustelineen, jossa oli takajalassa saranasysteemi ja kaikki. Muutama tunti siinä sitten vierähtikin ihan huomaamatta. Ja munhan piti vaan nopeasti väkertää paperista joku telineen tapainen... :DAnywho, jos joku muukin innostui Instagram-kalenterista niin tässäpä olisi kalenteripohjia jakoon muillekin. Tammi-huhtikuun pohjat löytyvät täältä, touko-elokuun pohjat täältä, syys-joulukuun täältä ja kalenterin kannet täältä. Neljän kuukauden pohjat mahtuvat siis A4:selle, jolloin pohjien koko on hieman A6:sta pienempi.

Hice este calendario para mi amiga. Está hecho de sus fotos de Instagram y el caballete hice de palos que se usan para mezclar pintura.

Besos, Hansu

2 kommenttia:

  1. Aivan mahtava idea! Täytyy pitää mielessä ensi joulukuussa lahjoja väsätessä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, pistäpä muistiin! Mäkin aloitin jo listaa ensi joululle lahjoista, jotka nyt jäi toteuttamatta, jos kerrankin olisi ajoissa niiden kanssa... :D

      Poista

Kommentit piristävät päivää aina! <3