tiistai 10. maaliskuuta 2015

Pako huoneesta – Room Escape Turku

Hitsi vieköön eilen oli kiva päivä! Ensin uutta ilmettä kampaajan tuolista ja sitten hieman huonepakoa. Kävimme siis testaamassa turkulaisen tosielämän room escapen. Käytännössä siis maksoimme 60e (eli 15e per nenu) siitä, että meidät suljettiin huoneeseen. Tämän jälkeen meillä oli tasan tunti aikaa selvittää erilaisia vihjeitä, jotka lopulta johdattaisivat oven aukaisevan avaimen luo.


Teininä tällaisia room escape -pelejä tuli netissä pelattua urakalla, vaan aika harvoin onnistuin huoneista pakenemaan. Luulin että homma menisi ihan hassutteluksi eikä odotukset mission onnistumiselle olleet kovin korkeat, mutta toisin kuitenkin kävi, sillä jäimme sekuntien päähän ulospääsystä. Kuulemma vain noin 20 % selvittää tiensä ulos huoneesta, joten suorituksemme oli ilmeisen hyvä. Nettipelailu ei kovin paljon valmistanut koitokseen, onhan se kuitenkin aika eri asia klikkailla kaikkea päättömästi ja uhmata fysiikan lakeja kuin selvittää vihjeitä ihan pelkkien hoksottimien avulla. Pelin logiikka kuitenkin aukeni aika nopeasti, kun toisilla kuulemma koko pelin idean hahmottaminen on vaikeaa.


Koko illan mieli hykerteli hauskoista pulmapähkinöistä. Kovin tekisi mieli lörpötellä niistä täälläkin, vaan en toki voi spoilata mitään. Menkää ja kokeilkaa itse, hauskuus on taattua jos vähänkään pitää pulmapeleistä! Turusta löytyy näemmä kaksi huonepakopaikkaa: Real-life Room Escape Turku ja Live Exit Games

Ayer probamos un juego en el que deberás escapar de la habitación antes de una hora resolviendo los misterios.

Besos, Hansu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää aina! <3