perjantai 24. helmikuuta 2017

3x5 asiaa helmikuulta

Piti julkaista vaikka mitä kotijuttuja, mutta enhän mä ole ehtinyt käymään kuvia läpi. Mihin ihmeeseen aika juoksee? Olen vähän jopa järkyttynyt kun tajusin, että helmikuu on jo lähes ohi. Joo lyhyin kuukausi jne, mutta mihin tämä kuukausi ihan oikeasti katosi?! Tämäkin viikko meni yhdessä hujauksessa. Näissä mietteissä päätin tehdä pienen yhteenvedon:5 asiaa joita olen tehnyt tällä viikolla:

1. olen tuhlannut aivan liian kauan erään espanjan kurssin tehtävän tekemiseen. Mutta kun aiheena oli tehdä mainos, niin innostuin hieman liikaa...

2. käynyt toiminnallisessa venyttelyssä availemassa lantion lihaksistoa. Tunti oli kyllä aivan erilainen kuin odotin, enkä ole aikoihin tuntenut itseäni niin kankeaksi. Suosittelen vahvasti kaikille istumatyöläisille!

3. saanut kengät täyteen lunta. Siis huhhuijjakkaa mikä lumimyrsky oli keskiviikkona! Ja meikähän tarpoi ikuisuudelta tuntuvan ajan hangessa bussipysäkiltä kotiin nilkkureissa. Uuden asunnon varmaankin ainut huono puoli on, että bussipysäkille on lähes kilometrin matka. Otin myös samaisella lumimyrskyisellä matkalla pyynnöstä kuvan vaihtarista, joka hytisi ilman pipoa Tuomaansillalla. Ilmeisesti hän halusi juurikin ikuistaa moisen sään kuvaan.

4. taapertanut 1,5 tunnin lenkin lumisateessa, koska Eerolla oli Skype-konferenssi, jossa ei saanut olla häiriötekijöitä. Puolet matkasta tuprutti lunta vaakatasossa naamaan, varsinkaan Peppi ei ollut säästä kovin riemuissaan. Mutta kerrankin meillä on lunta!

5. ollut piiitkästä aikaa Helsingissä viime viikonloppuna. Yökyläilyä tyttöporukalla, hieman viiniä, pizzaa, karkkia ja pelejä.5 asiaa, jotka ovat ilahduttaneet tällä viikolla:

1. Lumi! Vaikka mieli oli jo keväässä, on tuo ihana pehmeä lumi aika kivaa. Tosin väistämättä edessä oleva loskakeli ei kyllä houkuta...

2. Valoisat aamut. Ihanaa kun on valoisaa jo ennen kahdeksaa! On niin paljon energisempi olo kun aamuisin töihin mennessä on valoisaa – ja edelleen valoisaa kotiin lähtiessä.

3. Gradu. Sain vihdoin ja viimeinen arvosanan gradustani, ja Eximia sieltä napsahti. En voisi olla tyytyväisempi! :)

4. Työt, ja kaikki se mitä olen oppinut näinkin pienessä ajassa.

5. Muistot vaihdosta. Eräs tyttö otti Facebookissa yhteyttä ollessaan menossa Salamancaan vaihtoon, sillä hän oli lukenut mun Espanjan postaukset ja sitten hoksannut, että meillähän on yhteisiä tuttuja. Häntä neuvoessani nousi paljon hauskoja muistoja mieleen, ja oli pakko lukea lukea vanhat postaukset uudelleen. <3


5 asiaa, joita pitäisi vielä tehdä:

1.  Vielä on pari espanjan tehtävää rästissä, kun vähän mattimyöhäisenä päätin suorittaa kurssin. Eihän espanjaa voi koskaan verestää liikaa...

2. Tämän viikon psykan luentokin odottaa katsomista: miten kätevää että luennot voi katsoa videona jälkikäteen!

3. Toivon, että viikonloppuna saisi hieman jatkettua eteisprojektia. Eilen saimme haettua tarvikkeita vaateripustussysteemiin, joka olisi kiva saada mahdollisimman pian askarreltua paikoilleen. Laatikoista puuttuu vielä vetimet ja jonkinlainen tukirautakin tarvitaan vetolaatikoihin, ennen kuin laatikot voi täyttää roinalla. Ja se porraskaide... Nään kohta painajaisia näistä roikkuvista remppajutuista!

4. Pitää hauskaa ystävän tupareissa. Asunto on saman aikakauden punatiilitalossa kuin meidän asunto, joten en malta odottaa sen näkemistä!

5. Kiipeillä ja/tai käydä avannossa. Meneillään on treenien puolesta vähän kevyempi viikko, ja Eero puhui kiipeilemään menosta tällä viikolla, se olisi kivaa vaihtelua. Ulkona vallitseva winter wonderland tarjoasi kyllä aika otolliset puitteet myös avannolle...

Un resumen de la semana pasada.

Besos, Hansu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää aina! <3