perjantai 8. helmikuuta 2019

Lunta tulvillaan

Huhhei, on kyllä kerrankin ollut kunnon talvi! Luminen maisema on kyllä uskomattoman kaunis, sitä ei olekaan pahemmin saanut viime vuosina ihailla. Mutta joku raja tällä lumen määrälläkin saisi olla... Kukaan turkulainen ei varmasti ole välttynyt huomaamasta tätä kaoottista tilannetta kun tiet ovat kuin perunapeltoa ja parkkipaikkoja ei ole. Osa kaduistakin on kaventunut niin, ettei enää kaksi autoa mahdu rinnakkain. Syynä on ilmeisesti se, että auraamisesta vastaava Kuntec päätti myydä marraskuussa ison osan aurauskalustosta kun ei Turussa koskaan lunta ole... Meikäläinen ei ole ihan hirveän montaa kertaa joutunut lumitöitä tekemään ja autolla taiteilukin on jäänyt vain pelkääjän paikalta ihmettelyksi, joten enimmäkseen olen ollut vain innoissani tästä talven ihmemaasta ja nyt masentaakin aika lailla tämä parin päivän vesisade, loskakeli ja liukastelu. Buu.


Aurinkoisiakin päiviä on suotu mukavasti tähän talven ihmemaahan, ja edellisviikonloppuna kävimme Ruissalossa ihailemassa pakkaspäivän tunnelmaa. Oli kyllä ihan uskomattoman kaunista, eikä sitä millään saanut taltioitua kameraan samalla lailla. Kävelylenkin kirpeässä kelissä kruunasi tuoreet munkit Ruissalon kahvila Punaisessa Tuvassa. Täydellistä, pakko arvostaa meidän neljää ihanaa vuodenaikaa!Mites teillä, vieläkö lumi riemastuttaa vai onko mennyt pahasti hermot?

Besos, Hansu

4 kommenttia:

 1. Riemastuttaa! Minä niin rakastan talvea ja lunta. Vähän kuitenkin kauhistuttaa se lumimäärän sulaminen keväällä. Toivottavasti on pitkä ja aurinkoinen kevät, ettei jäädä kevättulvan jalkoihin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi tulva on kyllä yks mitä en oo ennen tullut ajatelleeksikaan! Täällä on tällä hetkellä tosi hurjia lätäköitä ja ilmeisesti vähän tulvan vaaraa ilmoilla jo...

   Poista
 2. Ihania lumisia kuvia! :) Ja kyllä riemastuttaisi, jos oisin siellä Suomessa. :) Ainakin, jos en jäisi jumiin auton kanssa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Teneriffalla ei onneksi tarvii pelätä moista :D

   Poista

Kommentit piristävät päivää aina! <3