sunnuntai 19. toukokuuta 2019

Vihdoin tilaa ruokailla!

Kevään myötä iski sisustuskärpänen, ja otimme käsittelyyn ikuisuusprojektin nimeltä keittiön pöytä. Mehän emme ole oikein onnistuneet pääsemään sopuun siitä, minkälainen pöytä meille sopisi. Ajatuksena on ollut, että pöytään voisi kätevästi piilottaa hiukan säilytystilaa, mikä tietenkin tarkottaisi mitä luultavammin, että pöytä pitäisi itse tehdä. Piirroksiakin pöydästä on tehty jo lukuisia, mutta jotenkaan projektiin ei ole ollut intoa tarttua eikä myöskään kunnollista yhteistä visiota ole syntynyt. Oman lusikkansa soppaan on työntänyt seinässä oleva lämpöpatteri. Sen asennushetkellä paikka tuntui luontaiselta ja vähiten tiellä olevalta, mutta yhtäkkiä se ei sopinutkaan yhteen minkään pöytäsuunnitelman kanssa. Ja vanha baaripöytä vasta tilaan olikin huono, sillä sitä ei saanut seinään kiinni, jolloin syntyi hukkatilaa ja kunnolla irti seinästä otettuna pöytä ei kuitenkaan toiminut neljälle.



Kun visiota ja intoa nikkarointipuuhiin ei löytynyt, niin aloimme jälleen katselemaan valmiita ratkaisuja, ja kuinka ollakaan Tori.fi:ssä tuli vastaan näppärän oloinen pyöreä pöytä. Meiltä ennestään löytyvät kaksi pinnatuoliakin istuivat pöydän ääreen kuin nakutettu. Puuttuvat tuolit, lämpöpatteriongelman ja säilytystilatarpeen ajattelimme ratkaista sillä, että seinän viereen patterin ympärille rakennettaisiin säilytystilallinen penkki. Paitsi että viime hetkellä huomasimme, että joku fiksu on asentanut patterin juuri pari senttiä liian korkealle, joten heitimme sitten sillekin DIY-projektille hyvästit. Toria selaamalla mun pinnatuolien kaveriksi löytyi onneksi aika saman näköiset tuolit – vähän tosin kirpaisi, sillä pinnatuolit ovat nyt sen verran kovassa huudossa, että kovin halvalla ei moisia löytynyt. Tosin tulihan kokonaisuus nyt lopulta paljon huokeammaksi kuin kaupasta ostettu setti eikä se pöydän itse rakentaminenkaan kovin halpaa lystiä ole...

No mutta kyllä nyt kelpaa kahvitella! Pöydän saa näppärästi jatkettua myös kuudelle hengelle, mitä tulikin testattua jo vapun grillailuissa. Aiemminhan meillä on ollut vähän ongelmana, että neljä tai useampi henkilö ei ole mahtunut fiksusti seurustelemaan, ihmiset on joutuneet etsimään paikkaansa vähän sieltä sun täältä. Ja mikä kummallisinta, keittiö tuntuu nyt jopa suuremmalta kuin aikaisemmin?! Yhtäkkiä sohvan viereen mahtuisi jokin pieni sivupöytäkin, joka toisi ehkä vähän lisää säilytystilaa. Aluksi ajatuksena oli maalata pöytä valkoiseksi tai mustaksi, mutta yllättävän kiva se on kyllä ihan tuollaisenaan. Vai mitä olette mieltä?

Besos, Hansu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää aina! <3