sunnuntai 30. kesäkuuta 2019

Juhannuskuulumiset


Ohoh, mitenkä se viikko jo vierähti ennen kuin ehdin päivittelemään juhannuskuulumisia blogin puolelle. Varsinainen kiirekään ei ole ollut, päin vastoin, olen ollut puoliksi henkisesti lomalla joten olen vähän jopa vältellyt ylimääräistä koneen ääressä istumista. Mutta niin, matkasimme juhannukseksi taas Jaalaan ystäväni mökille, jossa olemme jo viettäneet kaksi aikaisempaa juhannusta (tosin viime vuonna oli tyytyminen kaupunkijuhannukseen). Sääkin oli lämpimin varmaan kymmeneen vuoteen, mutta tokihan juhannuksen perinteisiin kuuluva kaatosaadekuurokin tuli koettua.



Juhannus kului rattoisasti herkutellessa, saunoessa ja uidessa sekä tietenkin perinteisten mökkiolympialaisten merkeissä. Tosin meitä oli ainoastaan viisi juhannuksen viettäjää, joten kilpailun lajeja ja sääntöjä piti hieman muokata pienemmälle porukalle sopivaksi. Kisailimme muun muassa kroketissa, tikan heitossa, saappaan heitossa, tarkkuusheitossa, tulitikun heitossa, flip cupissa ja kestosuosikki flunky ballissa. Meidän joukkue Gorillat vei lopulta olympiavoiton täpärästi, vaikka Eero dominoikin heittokädellään vastapuolella.



Pienellä porukalla aika kului rattoisasti rentoutuen. Kävimme pienellä metsäkävelylläkin katsomassa jylhää maisemaa, jota ei loppujen lopuksi kovin paljon näkynyt kasvaneiden puiden lomasta. Maiseman sijasta retken parasta antia olikin metsämansikat, joita oli pientareet punaisenaan. Aivan hulluksi siinä meinasi tulla, kun kaikkea ei millään jaksanut poimia. Muutaman kupillisen saimme kerättyä, ja oli kyllä aika luksusta syödä aamujogurtit ja muurinpohjaletut metsämansikoilla kuorrutettuna!

Millaisissa merkeissä teidän juhannus kului?

Besos, Hansu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää aina! <3