lauantai 28. syyskuuta 2013

Lauantaiaamuna vetreät vatsalihakset ja verestävät silmät

Viikonloppu taitaakin kulua seuraavanlaisissa merkeissä, eli kandia vääntäessä. Ainakin toivottavasti. Taustalukemiset on suurinpiirtein puoliksi hoidettu, ja tarkoituksena olisi saada viikonlopun aikana ensimmäinen kappale valmiiksi, sekä jatkettua artikkeleiden lukemista.



Aamupäivällä oli tarkoitus osallistua Kylteriruniin, eli kauppatietelijöiden hyväntekeväisyysjuoksulle, mutta sain silmät auki vasta tuossa puoli kahdentoista aikaan kun olisi pitänyt olla jo lähtöviivalla. Tai itse asiassa ne eivät ole vieläkään oikein auki. Kokeilin nimittäin eilen piilolinssejä ensimmäistä kertaa, enkä sitten illalla meinannut saada niitä millään silmistä pois. Tunnin verran tökin ja nyhersin silmämunia, joten aavistuksen ovat nyt kipeät, turvonneet ja rähmäiset. 

Eilen olimme katsomassa stand upia Klubilla, joten muutenkin melko myöhään venähti nukkumaanmeno. Mutta olipahan hauskaa ja hyvää vatsalihastreeniä! Esiintymässä olivat Simola, Kosonen, Vaismaa ja Kivelä. Niko Kivelältä olen katsonut varmaan kaikki Youtube-videot ja odotukset olivat korkealla, mutta täytyy myöntää että Simola ja Vaismaa taisivat vetää pidemmän korren. Yllätysnumerona oli myös joku mahdoton-kirjoittaa-ja-lausua-tyyppi Etelä-Afrikasta, mutta hänen joulupukin murhaamisvitsit eivät kyllä oikein iskeneet muhun...

- Hansu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää aina! <3