maanantai 16. syyskuuta 2013

Ankat kilpasilla

Eilen oli Turun päivän merkeissä kaikenlaista pientä tapahtumaa pitkin kaupunkia. Päivällä olimme pällistelemässä Ankkarallia, joka nyt ei loppujen lopuksi varsinainen nähtävyys ollut. Ideana kiva, mutta ne säälittävät 5000 ankkaa isossa Aurajoessa ei ollut sen sen kummempi näky kuin pari keltaista syksyn lehteä kellumassa ruskeassa vedessä. 

Kikkareet kilpasilla


Ankkoja oli itse asiassa ostettu vain 1700 (sen suunnitellun 10 000 sijasta), mutta pari tuhatta ankkaa lisättiin joukkoon, jotta ne näyttäisivät edes joltain. No eivät näyttäneet silti. Ankkojen piti ensin kisata Aurasillalta Myllysillalle, mutta lopulta lähtöviiva siirrettiin muutaman metrin päähän maalista. Heh. 


Piäleen män, ankat haaviin ja uusiks.


Epämääräisiä Taideakatemian hiippareita näkyi siellä sun täällä

Vaikkei nähtävää loppujen lopuksi ollut, niin oli silti hauskaa pyörähtää päiväkävelyllä keskustassa ja törmäillä tuttuihin. Kävimme myös testaamassa Yliopistonkadun (huhun mukaan) oikeasti kiinalaisen ravintolan, joka oli epäilyistä huolimatta ihan positiivinen kokemus.

Nälkäinen ankka

Illalla pyöräilimme uudestaan keskustaan katsomaan Turun päivän ilotulitusta, joka on vuosittain se hetki kun myssyt ja palttoot kaivetaan ensi kertaa kaapista, jotta tarkenee hytistä jokirannassa. Ihan talvikamppeita en tällä kertaa niskaan heittänyt, mutta nahkatakki ja sormikkaat kaivelin esille. Eilen oli kyllä ihan oikeasti syysilma, eikä näköjään loppua viimalle näy.- Hansu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää aina! <3