keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Vuoden ensimmäinen

Vuosi 2014 pyörähti almanakkaan niin että heilahti. Uuden vuoden juhlinta alkoi hermoja raastavissa merkeissä, mutta onneksi ilta parani loppua kohden. Eero kävi juoksemassa hienon mitalin Uudenvuoden juoksussa sillä välin kun mä kähersin hiuksia kotona. Menin sitten bussilla perässä ystävien luo juhlapaikalle, mutta en tajunnut tarkemmin katsoa aikatauluja ja huristelin sitten väärällä bussilla hieman ohi. Odottelin vajaan 10 minuuttia päätepysäkillä, että bussi lähtee takaisinpäin ja sitten vielä pimeässä onnistuin missaaman pysäkin. Kävelyä tuli vain kilometrin verran, mutta teinijonnet paikuttelivat raketteja keskellä tietä niin että jouduin valitsemaan kiertotien – eksyen tietenkin matkalla. Lopulta löysin perille mutta matkaan kului yli tupla-aika. Kotiin lähtiessäkin missasimme viimeisen bussin minuutilla, mutta onneksi liikenteessä oli ylimääräisiä vuoroja niin ei tarvinnutkaan turvautua taksiin.


Uusi vuosi vaihtui espanjalaiseen tapaan syömällä yksi viinirypäle jokaista kellonlyömää kohden. Alkuperäinen suunnitelma oli suunnata keskiyöksi keskustaan Tuomiokirkon eteen, mutta onnistuihan se rypäleiden syönti myös kuuntelemalla kellonlyöntejä YouTubesta... Una uva por cada campanada.



Tinaakin valettiin ja mun tina oli sen verran röpelöinen, että rahaa pitäisi olla tulossa ja paljon. Saattoi se myös hieman laivaa muistuttaa, eli matkojakin tuleva vuosi tuo tullessaan. Varjokuvien perusteella tina taas tuntui näyttävän joka suunnasta lohikäärmeeltä... Mitä lie sekin tarkoittaa, mutta eiköhän sieltä jännä vuosi ole joka tapauksessa tulossa! Hyvää alkanutta vuotta kaikille!

- Hansu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää aina! <3