perjantai 17. tammikuuta 2014

Jännän äärellä: helmi simpukassa

Olin yhtenä päivänä menossa pankkiin ja sielläpä olikin tunnin jono, joten kulutin aikaa pitkin Hansaa vaellellen ja kävinpä pitkästä aikaa Tigerissa pyörimässä. Sieltä kyllä löytää joka kerta jotain uutta ja odottamatonta niin turhaa, mutta juuri siksi niin hauskaa härpäkettä. Esimerkiksi nämä simpukan sisällä myytävät toivomushelmet maksavat vain 4 euroa! Mullahan on ollut tällainen kirjahyllyssä unohduksissa ties miten kauan, mutta nytpä sen muistin ja raaskin vihdoin avata. Ja pienenä vinkkinä, että toivomushelmi on hauska lahja vaikkapa ystävänpäiväksi... :)


helmi2

Tattadaa, sisältää paljastuu säilykepurkki, jossa on ihan aito simpukka! What sorcery is this?

helmi3

Mukana tuli pieni muovinen työkalu simpukan avaamiseen. Aika kauan sain nyhertää kun yritin avata simpukan ilman väkivaltaa, jotta simpukka jäisi ehjäksi mutta aukenihan se lopulta... Oli simpukan avaaminen kuitenkin helpompaa kuin itse säilykepurkin. Avaamiseen tarkoitettu lenksu jäi käteen heti kättelyssä, eikä purkki auennut tölkinavaajalla tai välivallalla. Miestä tarvittiin sitten tässäkin...

helmi4

Ja helmihän se sieltä simpukan kätköistä paljastui! Vaan onko se aito? Siitä en menisi takuuseen. Mä niin näen pienten kiinalaisten jemmailevan muovihelmiä simpukoihin... Mutta väliäkö sillä, onhan tää nyt jännä!

helmi5

En oikein tiedä minkä värinen tuo nyt sitten on, ehkä vaaleanpunainen, ehkä kermanvärinen tai ehkä sittenkin persikka? Eri väriset helmet tarkoittavat eri asioita, kermanvärinen menestystä ja persikka terveyttä. No kumpikin kelpaa.

- Hansu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää aina! <3