torstai 11. syyskuuta 2014

Pistepistepiste

Huh onpa ollut haipakkaa nämä ensimmäiset kouluviikot. Tottuuko tähän säntäilyyn taas ollenkaan? Eihän mulla luentoja ole viikossa lukujärjestyksen mukaan kuin 12 (plus ens viikosta lähtien 16), mutta näiden lisäksi on lähes joka viikko jokin intensiivikurssi ja ryhmätöitäkin pukkaa taas jokapuolelta. Ensimmäinen tenttikin on jo kahden viikon päästä.



Jotenkin stressaa tämä "rutiinittomuus". Siis se kun lukujärjestys on joka päivä vähän erilainen eikä oikein pysty suunnittelemaan aikatauluja etukäteen. Suuhygienistikin pitäisi varata, vaan kun en tiedä koska sinnekin ehtisi. Ja monta muuta pikkuasiaa pitäisi hoitaa, mutta aina ne jää tärkeämpien juttujen jalkoihin. Pihakin notkuu luumuja ja omenoita, kun vain kerkeisi poimimaan.

Kiirettä ei helpota eräs markkinoinnin kurssi, jonka oheen ei edes suositella muita kursseja. Vaan toistaiseksi kurssi vaikuttaa kyllä mielenkiintoiselta: tänään pitäisi taikoa tyhjästä rahaa niin paljon kuin pystymme parissa tunnissa.

Asu: H&M / Laukku: Marc b.


Niin asusta piti sanoa sen verran, että yhtenä päivänä meinasin olla villi ja ostaa jonkin mustan topin. Jänistin ja ostinkin tummansinisen, jossa on vielä pilkkuja niin ettei synkkyys pääse yllättämään.

En las últimas semanas he estado muy ocupada. Sólo tengo doce horas de clases por semana pero también tengo varios cursos intensivos y muchos trabajos en grupo. Tengo un curso de marketing muy interesante: hoy tenemos que ganar tanto dinero que sea posible en dos horas. 

Besos, Hansu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää aina! <3