sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Arkisia asioita

Rakastan lukea muiden blogeista näitä päivä kanssani -postauksia, vaan harvoin sellaisia tulee itse tehtyä. Niiden kautta pääsee kurkistamaan muiden tuiki tavallisiin asioihin, joita muuten ei blogissa esitellä. Taannoin Espanjassa tein vastaavan, mutta jotenkin tämä normaali Suomi-arki tuntuu niin tylsältä, että ketä se nyt kiinnostaisi. Tuntuu, ettei elämässä tällä hetkellä tapahdu oikein mitään mielenkiintoista, joten päätin nyt sitten kirjoittaa siitä tavallisesta elämästä. Tässä siis tavallinen päivä menneeltä viikolta Hansun matkassa.


9.00 Heräilyä
Puhelin pärisi heräämisen merkiksi hieman tavallista myöhemmin, sillä edellinen ilta venyi Trivial Pursuitin ja biljardin merkeissä. Ei sitä heti pystynyt taaskaan nousemaan, vaan hetki oli pakko köllötellä Pepin kanssa ja odottaa kylppärin vapautumista.


9.30–10.00 Aamupalaa
Aamupalaksi valikoitui pikkuannokset mysliä ja jogurttia mehukeitolla, sillä pian pitäisi jo lähteä lounaalle.


10.00 Blogeja
Aamupalan jälkeen selailin hieman blogeja ja muita internetin huvituksia aamukahvin kera. Nopeasti viimeistelin vielä espanjan itsenäisen kurssin tehtävää. Pian olisikin jo kiire kiskoa vaatteet päälle, ehostaa naama ja suunnata koululle.11.30–12.00 Lounasta Montussa
Lounaspaikaksi valikoitui tuttu ja turvallinen oman koulumme Monttu, jossa oli tarjoilla muun muassa lohilasagnettea. Ruokala oli hiljainen, ketään tuttuja ei näkynyt missään, eikä kukaan vastannut viesteihin. Pääsiäisen jälkeen ei ollut vielä arki koittanut muille.12–14 Koulua
Kvantitatiivisten tutkimusmenetelmien harkoissa oli tarkoituksena saada vinkkejä ryhmätyön tekemiseen. Vaan ryhmän muut jäsenet näyttivät olevan vielä pääsiäisen vietossa. Loppujen lopuksi ohjaustunnilla meitä oli neljä opettajan lisäksi. Naputtelin SPSS:ää harkkatunnin ja sain kuin sainkin ryhmätyötä hieman eteenpäin.


14–16 Peppi ulkoilemaan ja kouluhommia
Peppi piti taas herättää päiväunilta ulkoilemaan. Verkkaisesti teimme pienen lenkin, jonka jälkeen koiruus kaivautui taas peittoihin. Kotona paiskin vielä pari tuntia kouluhommia. Markkinoinnin kurssille piti väsätä parin sivun essee opitusta, mutta b-to-b ei oikein napannut, ja motivaatio oli nollassa. Apinanraivolla viimeistelin esseen, enkä lopulta itsekään ymmärtänyt siitä mitään. Jatkoin espanjan itsenäisen kurssin parissa, ja totesin taas, että kun on pari tuntia kirjoittanut englanniksi, on aivan mahdotonta saada minkäänlaista espanjankielistä tekstiä aikaiseksi. Voihan spanglish. Lopulta nälkä alkoi kurnia, ja muistin, että ruuassa menisi jokunen tovi valmistelussa, joten parasta olisi alkaa kokkailla.


16–18 Ruokapuuhia
Kirosin ja pärisin punajuurien kuorimista. Voi luoja, että on ärsyttävää puuhaa. Ja kaiken lisäksi piti kuoria myös perunoita, porkkanoita ja omenaa, sillä valmistumassa oli punajuurisosekeittoa. Sekaan keittelin myös linssejä, jotta sopasta tuli hieman ruokaisampaa. Keiton kanssa söin vielä aimo annoksen raejuustoa, jotta jaksaisin pumpata salilla.

18–21 Salia ja saunomista
Syömisen jälkeen suuntasimme Eeron isäpapan luo kellarikuntosalille nostelemaan rautaa. Vuorossa oli ojentaja- ja jalkatreeni. Ylläkerrassa lämpeni sillä välin sauna ja myös Peppi viihtyi lauteilla tovin.21.30–23 Iltapalaa ja möllöttelyä
Iltapalaksi maistui rahka puolukoilla. Kyytipoikana katsoimme Ulvilan murhamysteerin Yle Areenasta. Kylmät väreet meni ohjelman aikana, ja fiilis oli melkoisen hämmentynyt. On siinäkin mysteeri...Durante las últimas semanas no he hecho nada especial, y por eso hice esta historia de mi día normal.

Besos, Hansu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää aina! <3