sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Vuoden alku Linnavuorella


Vuosi 2016 alkoi näköjään kirrrrpeässä ja aurinkoisessa pakkassäässä. Lauantaina Peppi sai jäädä kotiin vällyjen väliin tuhisemaan kun me pynttäydyimme kolmeen vaatekerrokseen, pakkasimme termarin täyteen kaakaota ja suuntasimme Piikkiön Linnavuorelle. Maisema peittyi hiljalleen hentoiseen lumivaippaan ja aurinko paistoi, kunnes se peittyi lumipilveen ennen kuin painui jälleen punaisena mailleen.


Testaukseen pääsi myös uusi Klean Kanteen-pullo. Eero on jo pitkään ollut ilman kunnollista juomapulloa, sillä kriteerit pullolle olivat kovat: kestävä, ruostumatonta terästä, puhdistusta helpottava suuri suuaukko, simppeli ja ajaton muotoilu. Kerran ihailimme ohimennen netin syövereissä bambukorkkista Klean Kanteen -pulloa, ja päätin sitten tilata sellaisen joululahjaksi. Kelpuutin itsellenikin samanlaisen, joten tilasin pullon isommassa 800 ml sekä pienemmässä 532 ml koossa, toisen kiiltävänä ja toisen harjattuna. On se aika hieno, eikös vaan?


El inicio frío del año nuevo en la cima de un cerro.

Besos, Hansu

2 kommenttia:

  1. Hyvää uutta vuotta! Komeat maisemat tuolta linnavuorelta. Itsellänikin oli suunnitelmissa linnavuorivierailu näin vuoden alkuun. Ajattelin huomenna työvuoron päätteeksi poiketa Pentin linnavuorelle. Se on aika pieni/matala, joten saapi nähdä mimmoiset maisemat perillä odottaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin sinne! Tänään on ainakin Turussa, ja vissiin muuallakin, tupruttanut enemmän lunta, niin maisemat on varmasti kauniit :)

      Poista

Kommentit piristävät päivää aina! <3