perjantai 28. lokakuuta 2016

Hei me muutetaan!

Pitkästä aikaa langoilla, edellisestä postauksesta tuntuu olevan ikuisuus ja samalla silmänräpäys. En oikein ymmärrä mihin tämä aika menee, etenkin kun tuntuu ettei remonttikaan nyt kovin kummoisia askelia ole tämän reilun viikon aikana ottanut. Lähinnä keittiötä on hienosäädetty, ja nyt siellä alkaa kaikki muu olla reilassa, paitsi vesi ja allaskaapin roskiskärry ovineen puuttuu (kaapin tuunauksen jäljiltä tavallinen ovi ei enää käykään vaan pitää tuunata hieman lisää). 

Viime perjantaina tosiaan saatiin kuin saatinkin kaikki tärkeimmät sähköt toimimaan, mutta sähkömiehelle riitti hommia vielä maanantaiksi ja torstaiksikin. Nyt vihdoin on sähköhommat viimeistelty (mitä nyt kattolamppu kytkentöineen puuttuu vielä kokonaan), huh! Tässä välissä on ehkä pakko kehua meidän sähkömiestä, loistavaa asiantuntemusta sekä ymmärrystä meidän välillä vähän hankalille vaatimuksille. Tuntui hyvältä että henkilö, joka on varmasti nähnyt monia remontteja, kehui valintojamme ja edistymistämme, vaikka selkeästi hommat olivat välillä myös kinkkisiä. :)

Pisan kaltevia torneja siellä täällä...


Mutta niin, muuttamaan emme kerta kaikkiaan mahtuneet kuin vasta eilen. Yläkerta oli aivan täynnä muuttolaatikoita, niin ettei patjoja mahtunut sinne tuomaan, ja alakerrassa vallitsi edelleen remonttikaaos työkaluineen, joten sinnekään ei pystynyt tavaraa siirtämään. Vasta kun sain muutaman laatikollisen kamaa ladottua keittiön kaappeihin tuli patjoillekin tilaa. Ja huh miten paljon lisää kamaa muuton myötä vielä tulikaan, se lattiapinta-ala mitä sain kaivettua esiin, tulikin samantien täyteen... Mutta miten hyvin nukuttikaan vaikka ympärillä vallitsi kaaos! Olin varma etten malttaisi nukkua tai heräilisin vain koska "vieras" paikka tai vähintäänki palelisin. Mutta yö meni hyvin, eikä tullut tarvetta kaivella extrapeittoa. Pieni osa taakkaa lähti taas hartioilta ja pystyi vähän hengähtämään. Eihän tämä projekti siis vielä valmis ole, esimerkiksi portaiden kaiteet puuttuvat kokonaan eikä vessassa ole ovea, mutta vahvasti voiton puolella ollaan jo...

Vähän viiniä iltapalaksi –  ja johan alkoi näyttää kodikkaammalta kun työkalut vaihtuivat arjen esineisiin

La primera noche en nuestra nueva casa.

Besos, Hansu

3 kommenttia:

  1. Tsemppiä muuttopuuhiin! :) Itse tein noin 4 vuotta sitten kaksi muuttoa vuoden sisällä ja toivon todella, että ne jäivät viimeisiksi :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No huh, siinä tuli varmaan ainakin karsittua tavaraa kunnolla :D

      Poista

Kommentit piristävät päivää aina! <3