tiistai 14. tammikuuta 2014

Oliiviöljyllä pidemmät ripset?

Jo ammoisista ajoista olen pihistänyt keittiön kaapista oliiviöljyä käsien ja etenkin kynsien hoitoon. Teelusikallisen häviää käsien ihoon alta aikayksikön, eikä edes jää kovin öljyisen tuntuiseksi. Ja kynnet ja kädet ovat käsittelyn jälkeen kuin uudet.


Luettuani joskus oliiviöljyn ripsiä ravitsevasta vaikutuksesta innostuin lisäämän pikkupullon oliiviöljyä myös kylpyhuoneen kaappiin. Olen nyt iltaisin säännöllisen epäsäännöllisesti sivellyt ripset ja silmänympärysihon öljyllä. Mitään kasvutulosta en ripsissä huomaa, mutta ainakin silmänympärysiho näyttää jotenkin heleämmältä öljyämisen jälkeen. Ehkä pitäisi lotrata öljyllä ahkerammin tai ottaa verrokkikuvia ennen öljykuuria... Näin talvella ihon kuivuessa voiteista huolimatta saatan sipaista öljyä jopa meikkivoiteen alle! Johan levittyy meikkivoide pehmeästi eikä iho hilseile yhtä herkästi.

Olen myös hyvin laiska rasvaamaan kroppaani, saan sen yleensä aikaiseksi vasta kun iho hilseilee. Suihkun jälkeen on aina muka jotenkin niin kiire kiskoa vaatteet päälle. Olin jo aikeissa ostaa kätevältä kuulostavaa Nivean In-Shower body milkia, joka lisätään jo suihkussa. Säästin kuitenkin tässäkin asiassa ja olen silloin tällöin sivellyt itseni oliiviöljyllä suihkussa. Juuri sopiva kosteutus ja pehmeys! Myös oliiviöljyinen kahvikuorinta tepsii. Innostuin myös lisäämään öljyä hiusten latvoihin ennen viimeisiä huuhteluita, ja öljy tuntui ajavan saman asian kuin hoitoaine. Kätevää. Eikä edes maksa paljon!

Onko teillä kokemusta tästä ikivanhasta kauneuskikasta tai oletteko saaneet ripset kasvamaan sillä?

- Hansu

4 kommenttia:

  1. Oliiviöljyllä olen itsekin lätrännyt suihkussa, sokeri-öljykuorintana. Ainut mikä häiritsee on ehkä haju, voisi koittaa vaikka kookosöljyä seuraavaksi..

    Löysin myös netin syövereistä vinkin, että jos antaa hiusten muhia oliiviöljy-hunaja-sitruunamehuseoksessa muutamasta tunnista yön yli, se voisi vaalentaa hiuksia. Ei kyllä vaalentunut, mutta pehmeät oli!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oliiviöljy taitaa kyllä jakaa mielipiteitä makunsa ja hajunsa suhteen, mä en tykkää erityisemmin oliiveista mutta öljyn suhteen ei oo valittamista. :D Mutta varmaan joo muutkin öljyt on ravinteikkaita ja sopii kauneudenhoitoon! Manteliöljy kuulostais myös aika herkulliselta...
      Kuulostaa mielenkiintoiselta mennä nukkumaan tollanen seos päässä, mutta ehkä päiväsaikaan. Sitruunaa tuli joskus nuorena tungettua päähän ennen auringonottoa, taisi se vähän vaalentaa mutta ehkei ihan ollut vaivan arvoista...

      Poista
  2. Itse oon kokeillut hiuksiin kaikenlaisia öljyjä, mutta mun tukka tykkää eniten oliiviöljystä! Jos haluan samalla kuoria ihon, niin ensin levitän oliiviöljyn ja sitten hieron ihoon kahvinpuruja (keitettyjä, suodatinpussista suoraan siis) Kylppäriin saan aina kauhean sotkun, mutta iho kiittää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kahvikuorinta on mahtavaa, mä just luin että se poistaa selluliittiakin!

      Poista

Kommentit piristävät päivää aina! <3