perjantai 9. joulukuuta 2016

Viime päivinä

Ohoh minnehän se viikko taas vierähti, jotenkin itsenäisyyspäivä sotki aivan ajantajun. Eerokin vietti pari "lomapäivää" kotona gradua tehden, niin jotenkin olen aivan sekaisin päivistä. Itsenäisyyspäivä kului samaan tapaan kuin viime vuonna: kiinalaista ruokaa isolla porukalla, itsenäisyyspäivän juhlakonsertti konserttitalolla ja illalla linnanjuhlien katsomo porukalla. On kyllä hauska tuo Dragon Palacen pyöreä pöytä, johon meidän 10 hengen porukkamme mahtui juuuri ja juuri. Pöydän keskellä on kiinalaiseen tapaan pyörivä "tarjotin", joten annokset on helppo jakaa kaikkien kesken kuten kiinalaiseen pöytäetikettiin yleensä kuuluu. Se on kyllä aika hassua miten kiinalaisesta ruuasta on tulossa itsenäisyyspäivän perinne, no eipähän ole yleensä ruuhkaa tuolloin ja onpa Dragon Place ainakin lähellä konserttitaloa (oli muuten muutama orkesterin soittajakin syömässä samaan aikaan).


Itsenäisyyspäivän juhlakonsertti oli kyllä jälleen mukava tapa viettää itsenäisyyspäivää. Finlandian kajahtaessa ilmoille tulee kyllä aika isänmaallinen ja juhlava olo, joten tunnelmaan on helppo virittäytyä. Tänä vuonna olin myös itse mukana jonottamassa lippuja (ne ovat siis ilmaiset kunhan vain tulee hyvissä ajoin jonottamaan). Pikkupakkasessa porukalla hytisten oli siinäkin kyllä oma tunnelmansa. Konsertin taltiointi löytyy jälleen täältä. Illalla kokoonnuimme perinteisesti katsomaan Linnanjuhlia ja bongailemaan julkkisten mokia sekä tietenkin hienoja (ja outoja) pukuja. Tarjoilla oli vaikka mitä sinivalkoisia herkkuja, omnomnom!

Mitäs muuta viime päiviin mahtuikaan? Viime lauantaina saatiin lähestulkoon valmiiksi pari todo-listalla roikkunutta remppajuttua. Enää yksi projekti, ja sitten voi sanoa ainakin keittiön olevan valmis! Puupölyn keskeltä saikin rientää koulumme perinteisiin Pikkumustiin pikkujouluihin (tosin tällä kertaa jätimme pöytäjuhlat nuoremmille opiskelijoille). Sunnuntaina oli jokseenkin väsynyt ja heikkohappinen olo, mutta eipä auttanut taas muu kuin lähteä hakemaan Ikeasta pari tarpeellista juttua ja Bauhausista lisää puutavaraa (miten se voikin aina loppua kesken vaikka miten laskisi extraa?!). Eilinen kului stressin merkeissä espanjan tentissä ja työhaastattelussa, joten tänään ajattelin hyvällä omatunnolla rentoilla. Tai oikeastaan kyllä siivosin ja jatkoin hieman vaatekaappien oviprojektin viimeistelyä, mutta ehkä illalla voisi käydä saunassa ja löhöillä. Josko sitten huomenna ehtisi jälleen Bauhausiin ja aloittelemaan seuraavaa nikkarointikohdetta...

Mulle loihdittiin myös ihana pikkujoulukampaus, kerrankin jotain erilaista :)

Últimamente: el Día de la Independencia de Finlandia y pre-navideñas

Besos, Hansu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää aina! <3