torstai 16. maaliskuuta 2017

Koiruuksia osa2

Aivan kun Peppi olisi käynyt lukemassa edellisen postauksen tyypin koiruuksista, sillä meno meillä on vain yltynyt. Mikähän lie mielenosoitus koiruudella nyt on käynnissä. Edellisen postauksen jälkeen Ketkunperä on meinaan innostunut kuseskelemaan matoille. Tuskinpa kyseessä on mikään vanhuuden vaiva, kun näin yhtäkkiä ilmaantui. Onhan tuo ennenkin kausittain harrastanut moista mielenosoituksena jos ei ole saanut tahtoaan läpi. Muutenkin tyyppi on ollut harvinaisen äänekäs höpöttelijä ja kuriton. Väkisin kielloista huolimatta änkeää roskapussille, ruokalautaselle ja milloin mitäkin, ja mouruamalla ilmoittaa tyytymättömyytensä milloin mihinkin.

Ja pari päivää sitten homma eskaloitui jälleen. Perkule Koirot oli livahtanut yläkertaan ja ratsannut pyykkikorin. Mites sattuikaan, että pesua odottelemassa oli kaikki mun lempparipikkuhousut. Tokihan koiruus oli syönyt niistä parhaat palat. Edessä on siis kallis reissu Victorias Secretille. (Kasassa oli myös yhdet nukkavierut H&M:n pöksyt, mutta ne eivät kelvanneet.)

Seuraavana päivänä koiran lenkitys oli myös mielenkiintoista. Eerolla oli ollut naurussa pitelemistä, kun kakkakasasta törrötti pesulappu. Kangasriekaleiden ulossaattaminen keskellä tietä oli myös sen verran haastavaa, että tokihan koira onnistui jotenkin kierimään kurassa ja kakassa. Koiranomistajan tähtihetkiä jälleen.

Täysikuu saa monet ihmiset ja eläimet sekaisin. Ehkä lähestyvä aprillipäivä ja Pepin nimipäivä saa pirunsarvet kasvamaan koiran päähän. Huh, siihen on vielä pari viikkoa, mitähän tuo siinä ajassa ehtii keksiä...

Maldito perro, otra vez!

Besos, Hansu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää aina! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...