Info

Mikä?
28-vuotiaan turkulaisen tyttösen lifestyle-blogi herkutteluhetkistä, kepeästä hömpästä ja arjen sattumuksista maustettuna pippurisella hauvelilla. Blogissa tarkastellaan ei niin vakavia asioita ja yritetään löytää asioiden positiivisempi puoli. Tämä on semmoista arjen hassuttelua.
Kevät 2014 blogissa vaihto-opiskeltiin Salamancassa ja matkusteltiin ympäri Espanjaa. Tämän takia blogissa maistellaan silloin tällöin pieniä paloja Espanjaa ja yritetään ylläpitää kielitaitoa lyhyiden käännösten turvin.

Kuka?
Kirjoittaja on mainosalan sekatyöläinen ja kuudennen vuoden kauppatieteiden opiskelija. Harrastaa lenkkeilyä, kuntosalia, uintia, body pumpia, lukemista ja kokkaamista, sekä kaikenlaista pikkutarkkaa piiperrystä. Välillä kirjoittajan valtaa luova hulluus ja yön pikkutunneilla saatetaan kehitettää kaikenlaisia uusia ideoita. Kirjoittaja rakastaa kunnon hikirääkkiä ja yrittää elää terveellisesti, muttei voi kieltäytyä hyvästä viinistä ja palasesta suklaata.

Missä?
Kirjoittaja asuu Suomen Turussa tsaarin ajan hevostallissa  poikaystävän ja ovelan koiruuden kanssa.

Yhteys?
hassutellen@gmail.com


Qué es esto? 
Es un blog de una chica finlandesa de 28 años, quien le gusta cocinar (y comer!), le encanta hacer fotos de cosas bonitas y charlar incidentes graciosos de su vida cotidiana. Esto es hassutellen, que significa siendo graciosa o haciendo el tonto.
Era una estudiante de intercambio en Salamanca, y por eso escribe también en español para mantener el idioma. 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...