Info

Mikä?
Kolmekyppisen turkulaisen tyttösen lifestyle-blogi herkutteluhetkistä, kepeästä hömpästä ja arjen sattumuksista maustettuna pippurisella hauvelilla. Blogissa tarkastellaan ei niin vakavia asioita ja yritetään löytää asioiden positiivisempi puoli. Tämä on semmoista arjen hassuttelua.
Kevät 2014 blogissa vaihto-opiskeltiin Salamancassa ja matkusteltiin ympäri Espanjaa. Tämän takia blogissa maistellaan silloin tällöin pieniä paloja Espanjaa ja yritetään toisinaan ylläpitää kielitaitoa lyhyiden käännösten turvin.


Kuka?
Kirjoittaja on markkinointi- ja mainosalan sekatyöläinen ja tienaa leipänsä yrittäjänä. Vapaa-aikanaan pinkoo pitkin metsiä ja tuntureita polkujuoksun merkeissä, ja yrittää saada kroppaan tasapainoa myös kuntosalilla. Rauhoittumista elämään tuo jooga ja baletti sekä samoilu luonnossa. Intohimoina myös lukeminen, kokkaaminen ja kaikenlainen pikkutarkka piiperrys. Myös sisustus ja kaikenlaiset kauniit asiat on lähellä sydäntä. Välillä kirjoittajan valtaa luova hulluus ja yön pikkutunneilla saatetaan kehitettää kaikenlaisia uusia ideoita. Kirjoittaja rakastaa kunnon hikirääkkiä ja yrittää elää terveellisesti, muttei voi kieltäytyä hyvästä viinistä ja palasesta suklaata.

Missä?
Kirjoittaja asuu Suomen Turussa tsaarin ajan hevostallissa miehekkeen ja ketturepolaisen kanssa.

Yhteys?
hassutellen@gmail.com

Qué es esto? 
Es un blog de una chica finlandesa, quien le gusta cocinar (y comer!), le encanta hacer fotos de cosas bonitas y charlar incidentes graciosos de su vida cotidiana. Esto es hassutellen, que significa siendo graciosa o haciendo el tonto.
Era una estudiante de intercambio en Salamanca, y por eso escribe también en español para mantener el idioma.