keskiviikko 7. elokuuta 2013

Huulilakkahehkutus: Rimmel Apocalips

Sävy: Apocaliptic

Nuorena en innostunut huulimeikistä ollenkaan, koska en erityisesti pidä huulikiilloista ja huulipunathan olivat aivan mammojen juttu. Viime vuosina huulipunat ovat alkaneet houkuttaa kovasti, mutta sitä oikeaa ei vain ole löytynyt. Ne eivät koskaan peitä omia tummahkoja huuliani tarpeeksi pohjustuksesta huolimatta. Joo, en varmaan vain osaa, mutta haluankin hyvän punan, joka ei edes vaadi pohjustuksia. Tai sitten puna kuivattaa armottomasti. Ja värit häippäisevät huulilta viimeistään kun erehtyy syömään tai juomaan jotakin. Ja maltaitahan en halua maksaa että täydellisen löytäisin.


Mutta tänä kesänä rakastuin. Se oikea on nyt löytynyt. Rimmelin huulilakka nimittäin, ei varsinainen huulipuna siis laisinkaan! Alunperin innostuin näistä Joannan vinkistä, eikä kyseessä todellakaan ollut turha hehkutus.

Sävy: Big Bang

Sävyjä on ilmeisesti olemassa kahdeksan, joista Suomessa myydään jostain syystä seitsemää. Tietenkin olisin halunnut juuri sen puuttuvan sävyn, Stellan. Asokselta olisi saanut kaikki sävyt tilattua vieläpä hieman halvempaan hintaan, mutten malttanut odotella, joten kipaisin omani Anttilasta. Ensin hankin pinkin Apocaliptic-sävyn ja myöhemmin vielä punaisen Big Bangin. Ja ne ominaisuudet, hyviä puolia löytyy vaikka miten, mutta huonoja joutuu melkeinpä väkisin keksimään. 

Plussat:
+ Pysyvyys. Helposti pärjää koko päivänkin korjailematta, paitsi tietenkin jos syö jotain oikein sottaava, vaikka hampurilaista.
+ Värikylläisyys. Ja sitähän riittää!
+ Peittävyys
+ Levittyvyys. Aluksi tosin saattaa tulla lipsahduksia kun tuote on kuitenkin melko juoksevaa.
+ Tarkka sivellin
+ Ei huulikiiltomaista tahmaa. Tuntuu siis normaalilta huulipunalta huulilla.
+ Ei kuivata
+ Edullinen hinta (Anttilassa 8,90 €, Sokoksella 9,10 €)

Miinukset:
- Puteli voisi olla hieman kauniimpi, vaikka kultainen tai hopeinen.
- Saattaa loppupäivästä hieman karata juonteisiin. Tai ehkä olen vaan erityisen ryppyinen?
- Saattaa tarttua hampaisiin (tai muualle jos vaikka käsillä huulia sohii). Itse painan ylimääräisen värin paperiin, jolloin myös lopputulos on mattaisempi. (Kuvissa ylimääräistä ei ole pyyhitty ja siksi kiiltää enemmän.)
- Aavistuksen outo kemikaalimainen haju, jos oikein nuuhkii.

Ja ei, mulle ei ole maksettu tästä hehkutuksesta.

- Hansu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää aina! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...