torstai 1. elokuuta 2013

Pizzaa ja pelejä kesäillassa

Lähestyvä syksy tuo monille mukanaan muutoksen tuulia. Opiskelut alkavat taas uudella tarmolla (toivottavasti), ja koulun käytävillä on kokonainen vuosikurssillinen uusia naamoja. Syksyssä on myös jännitystä. Uusi opiskelupaikka, vaihtoon lähtö, ehkä uusi työpaikkakin. Jopa vanhaan kouluun on hieman kutkuttavaa palata pitkän kesän jälkeen, puhumattakaan siitä jännityksestä ja uutuudenhuumasta kun aloittaa aivan uudessa opinahjossa. Ystäväni sai opiskelupaikan oikeustieteellisestä ja juhlistimme tätä eilen Denniksessä.

Nappasin nopeasti ennen lähtöä vielä pari kuvaa asusta ja ruususta. Ruusun kuljettaminen pyörällä osoittautui melkoiseksi seikkailuksi. Pelkäsin kukkaressun katkeavan siinä höykytyksessä, ja lisäksi kortti lähti tuulen matkaan mutta onnistuin onneksi löytämään sen vielä.



Koru: itse tehty / Muut: H&M


Ristorante Dennis on pitkän historiansa ansiosta varmaankin yksi Turun kuuluisimmista ravintoloista, kelpasihan paikka jopa Beckhameille. Itse olen kuitenkin joutunut pettymään ravintolan tarjontaan. Viime kerralla palvelu oli hidasta, pizza kylmää ja niin kovaa että raapi kitalaen puhki, ja ravintola oli täynnä meluisia lapsia. Lisäksi ruokalista on liian pitkä ja ylihinnoiteltu.


Tällä kertaa söin Lazio-pizzan, jossa oli vuohenjuustoa, parmankinkkua, kirsikkatomaatteja, mozzarellaa, rucolaa ja balsamicoa. Olihan se ihan hyvää, mutta Pub Niskan peltileipä vastaavilla täytteillä vie silti voiton (ja hintakin on aavistuksen pienempi). Jälkkäriksi söimme jätskituutit jokirannassa, minkä jälkeen ilta jatkui petanqueta ja mölkkyä pelaten aivan aamun pikkutunneille asti.



- Hansu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää aina! <3