torstai 16. helmikuuta 2017

Ystävänpäivänä

Ystävänpäivä livahti lähes huomaamatta ohi ilman ällösöpöjä juttuja. Tosin kävimme sentään Delhi Darbarissa syömässä opiskelijaruokalan sijaan, että kyllä siinäkin oli mukavasti arjen luksusta. Kerrankin mahduimme Darbikseen ilman varausta, en edes tiedä kuinka monta kertaa olemme joutuneet käännytetyksi ovelta. Ah, mutta on se niin hyvää etten yhtään ihmettele. Mangokana ei petä koskaan, tosin cashew-lammas ei aivan vakuuttanut. Illalla käperryimme sohvan nurkkaan katsomaan Daredeviliä ja eilen tulikin jo katsottua kakkoskauden päätösjakso. Aivan huikea sarja kyllä! Mutta nyt on elämässä taas tyhjä aukko, millähän sarjalla sen seuraavaksi täyttäisi...



Eilen mulla oli vapaapäivä, ja päätin kiriä ystävänpäivänä missattua hemmottelua. Siivosin ja tein pullaa, kun Eero on sitä koko alkuvuoden toivonut. Mähän kun en mikään pullantekijä tosiaan ole, Espanjassa olen edellisen (ja ensimmäisen) kerran pullaa tehnyt. :D Ja kovin työlääksi totesin puuhan jälleen, huhhuijaa! Tein perinteisiä voisilmäpullia, mutta koska oli ystävänpäivä ja pian laskiainenkin, niin tarjoilin parit pullat kermavaahdolla ja hillosydämellä. Ihmeen hyvin pullaprojekti onnistui, tosin pohjasta pullat hieman kärvähtivät. En näemmä ihan vielä osaa leivonnaisten paistamista uudella uunilla, meinaan joulutortutkin kärventyivät pohjasta... Pitäisi varmaan leipoa ja harjoitella useammin.



Aurinkokin paistoi ihanasti, joten pääsin vihdoin räpsimään muutamia kuvia uudesta keittiöstä. Ehkä saan kuvat blogiinkin asti lähiaikoina! Tässä vähän sneakpeekiä, ah tuo pappalta pihistetty ikivanha työkalupakki on niin söpö mausteteline. :)


Bollos para el Día de San Valentin

Besos, Hansu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää aina! <3