torstai 14. joulukuuta 2017

15 DIY-lahjaideaa pukinkonttiin

Hui enää 10 päivää jouluun! Itse vasta väsäilen lahjalistaa, joten toivottavasta jollain muullakin on homma puolitiessä ja kaipailee lahjaideoita. Kokosin nimittäin menneiltä vuosilta 15 vinkkiä itsetehtyihin lahjoihin pukinkonttiin. Ilahtuisiko lahjansaaja itse väsätyistä herkuista, muistoja tulvivasta kuvakirjasta tai itse tehdystä kosmetiikasta?

4 ideaa itse tehtyyn kosmetiikkaan:

Luonnonkosmetiikka ja itse tehty kosmetiikka on nyt kovassa huudossa. Tykkäisikö lahjan saaja aisteja hellivästä kahvikuorinnasta, herkullisesta suklaahuulirasvasta, tuoksuvasta saippuasta tai lotionbarista?



Lisää lahjavinkeistä täällä:

6 ideaa itse tehtyihin lahjoihin:

Kuvat yhteisistä muistoista ilahduttaa aina! Miten olisi vaikka kuvakirja yhteisesta reissusta, kuvamuistot jääkaapin ovessa, kalenteri ystävän omista Instagram-kuvista tai itse kuvioitu kauppakassi? Vai ilahduttaisiko itse tehty koru enemmän? Korutarvikkeita löytyy lähes jokaisesta askarteluliikkeestä (Turussa ainakin Blingistä, Muovitukusta, Sinooperista ja Presentosta). Mitäs jos väkertäisit vaikka helmikaulakourun, korvakorut, rannekorun tai vaikka helmikirjaillun pannan?




Lue lisää lahjavinkeistä täällä:

5 ideaa herkkulahjoihin:

Herkuista tykkää ainakin jokainen! Miten olisi suklaalusikat herkkukaakaota varten, suussasulavan makeat fudget tai piparisuklaakonvehdit? Ja jos lahjan saaja ei ole niin makean perään, niin miten olisi uunipaahdetut mantelit tai siemennäkkileipä?


Lue lisää herkkulahjoista täällä:

15 regalos hechos a mano para esta navidad

Besos, Hansu

3 kommenttia:

  1. Hei, ihana blogilöytö tämä :) Aloitin lokakuussa semivege ruokavalion ja täältä löytyykin vaikka mitä reseptejä ja ideoita :)

    Tervetuloa uuteen Wellness blogiini marjaanablog.blogspot.fi jos kiinnostaa lukea helpoista ruoka idiksistä, liikunnasta ja tyyli-innostuksista :)

    marjaanablog.blogspot.fi

    Hyvää Joulua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiva kun löysit matkaan mukaan! Toki käyn kurkkimassa blogissasi, wellness kuulostaa lupaavalta teemalta! :)

      Ihanaa joulua sinne myös!

      Poista
  2. Aion yrittää tehdä tuollaisen lahjan tänäkin vuonna, lisään siihen vielä hauskat sukat ja se on täydellinen.

    VastaaPoista

Kommentit piristävät päivää aina! <3