perjantai 12. huhtikuuta 2019

Pikkumyystä polkkaan

Paksu tukkani (lue vuodatus täältä) alkoi olla taas siinä pisteessä, kun peseminen alkaa olla todella haastavaa ja mikään kampaus ei painonsa takia jaksa pysyä, joten suuntana oli kampaajan penkki. Kampaajan ilme oli kyllä hyvä, kun tiukasta Pikku Myy -nutturasta paljastui valtaisa pehko. Kuulemma osasin aika hyvin "piilottaa" tukkani. Onneksi tiesin Hiusmuotoilua Tunteella Riikan osaavan hommansa, enkä tällä kertaa jännittänyt kovin paljoa – viimeksihän olin eri kampaajalla, ja jouduin palaamaan korjailemaan lopputulosta. Tämän pehkon käsittely kun ei todella ole mikään helppo nakki. Riika suoriutui kuitenkin hyvin, ja oli itsekin ylpeä lopputuloksesta kun halusi ottaa jopa ennen ja jälkeen -kuvat. :)



Nappasinpa itsekin ennen ja jälkeen -kuvat juuri ennen operoitavaksi lähtöä ja heti kotiin tullessa. Otsatukka jätettiin pitkäksi, ja Riikan näkemys oli pitää se tuollaisena heitto-otsiksena ilman jakausta. Lyhyempi otsis olisi tietysti vähentänyt massaa, mutta en tiedä koska mulla viimeksi olisi ollut lyhyempien hiusten kanssa pitkä otsatukka, niin halusin vaihteeksi jättää sen pitkäksi. Saapa vaan nähdä miten saan omin neuvoin otsikseen pysymään yhtä hyvin paikoillaan ilman valumista naamalle... Ihmeen hyvin se ainakin kesti hurjassa tuulessa. Mikä siinä onkin, että aina kampaaja-päivinä on vähintään tuulinen ellei jopa sateinen sää?!
Mutta kyllä nyt on kevyempi fiilis! Kävin vaa'allakin, ja 400 grammaa hävisi painosta samantien! Helpoin laihdutuskeino ikinä! ;)



Ihanaa viikonloppua kaikille! Meidän viikonloppuun tuleekin taas vipinää, kun Hotkimusprime tulee hoitoon. Tuleepahan ainakin noustua ajoissa, kun tyyppi heittää jo ennen aamukuutta käpälät naamalle...

Besos, Hansu

1 kommentti:

Kommentit piristävät päivää aina! <3