sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Täytetyt uunipaprikat

Mulla on joku outo kompleksi paprikoiden suhteen. Tykkään niistä hirmuisesti sellaisenaan mutta kypsennettynä ne on jotenkin ällöjä. Silti tungen paprikaa joka paikkaan vaikka esimerkiksi wokeissa tuppaavat usein jäämään juuri ne paprikat kierimään lautasen pohjalle. Eli uunipaprikat ei yleensä siis oikein iske muhun, mutta tänään yllätyin positiivisesti. 

Paprikoiden täytteenä oli eilisen chili con carnen jämät, joka syntyi tällä kertaa Valion hieman erikoisemmalla ohjeella. Ei kyllä yhtään hullumpi tässä tuo Mustapekka-kerma! Kermaisuus toi täytteeseen rakennetta, yleensä kun uunipaprikoissa riisitäyte leviää mulla pitkin lautasta ja sitten nirpin sitä erikseen unohtaen taas ne paprikat.

- Hansu


2 kommenttia:

  1. Ompa hyvännäköstä! Mulla onkin kaapissa chili con carnen jämät, jota vois näihin hyödyntää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti, kummasti maistuu jämät paremmilta kun vähän jalostaa! Just tommosia pataruokia ym tulee aina tehtyä hirveä satsi ja kuitenkin ne alkaa jo kolmantena päivänä tökkiä ja pahasti. Pelkkä uuden ulkomuodon ja paprikan ja juuston lisäyksellä syntyy ihan uusi ruoka! :D

      Poista

Kommentit piristävät päivää aina! <3