keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Kurkistus keittiöön


Niinhän siinä sitten käy, että kun taloudessa on kaksi gradun tekijää, syntyy keittiöön uusi sisustus. Alkuvuodesta molemmilla oli hieman luomisen tuskaa gradun kanssa, jolloin tietysti ideoita riitti kaiken muun suhteen. Keittiömme uusi tulokas, tarjoiluvaunu esiteltiinkin jo täällä ja toinen keittiön uusi koristus pääsi estradille täällä. Samalla ajattelin, että voisin esitellä koko keittiönkin. Vaan aina kun keittiö oli tarpeeksi siisti, ei ollut tarpeeksi valoa, ja kun taas aikaa puunaamiseen löytyi, puuttui valo. Vihdoin sain kuitenkin aikaseksi räpsittyä kelvollisia kuvia. Ensimmäisessä kuvaussessiossa ei meinaan sittenkään ollut luonnonvaloa tarpeeksi, ja suurin osa kuvista oli ruudulta katsottaessa epätarkkoja. Sisustusjutut ovat muutenkin olleet mielessä viime aikoina, joten vihdoin saan nämä eetteriin. Siispä tervetuloa meidän keittiöön. :)


Keittiöhän oli meidän tähän asuntoon muuttaessa ehkä koko asunnon luotaantyöntävin huone. Kaappien ovet olivat rumat, sellaista 70-luvun lastulevyä ja ylähyllyt käsittelemätöntä mäntyä, joka oli kuorrutettu paistorasvalla tms mönjällä. Välitason viherkeltainen kaakelointikaan ei aivan omaa makua noudattanut, mutta lopulta silmä tottui siihen jotenkuten. Hieman maalia sinne tänne, uudet vetimet ja verhot ylähyllyjen peitoksi, niin keittiö oli jo aivan erin näköinen – ja silti vanhaan puutaloon istuva. Nyt vielä kun vaihdoimme ison ruokapöydän baaripöydäksi, on keittiö aiempaa avarampi ja ruokapöydällä lojuneet romppeet sai tarjoiluvaunuun järjestykseen. Ja viimeisenä eikä suinkaan vähänpätöisempänä muutoksena vaihdoimme ruokailuvälinelaatikon järjestystä. Aina ne menivät väärään lokeroon, kun oikeaa järjestystä oli vaikeaa muistaa. Nytpä ei järjestys enää unohdu, kun ne ovat järjestyksessä haarukat-veitset-lusikat eli haa-vei-lu. :)

Bienvenidos a nuestra cocina.

Besos, Hansu

5 kommenttia:

 1. Oi, teillä on kiva keittiö! :) Meilläkin on samanlainen kahvinkeitin (vai miksi sitä kutsutaan suomeksi?) paitsi ilman tuota kuviota! Tosi hyvä kahvi tulee. :)Kiitos kurkistuksesta keittiöön! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulisin että se on (es)pressopannu tai -keitin. Mikä se sitten on espanjaksi? Siellä ei pahemmin taideta suodatinkahvia harrastaakaan? Mä en vaihdossa jaksanut koskaan säätää tuon kanssa vaan ostin pikakahvia ja vedenkeittimen. :D Ja mua häiritsee hirveästi tuo logo tuossa kyljessä, saisikin ilman sitä :D

   Poista
  2. Ok! :) Meillä espanjaksi se on cafetera. :)Joo, ei tosiaan näy suodatinkahveja. Nämä cafeterat on todella suosittuja täällä. :)Heh, joo on meilläkin pikakahvi käytössä arkena... :D Joskus toi on vähän "hankala", ku toinen jos on vääntäny sen liian tiukalle, niin sit itse en saakaan sitä auki. :'D

   Poista
 2. Kaunis keittiö ja paljon kivoja yksityiskohtia. Musta on kiva kun on paljon kuvia, kaikki ei tykkää.
  Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin + osallistu arvontaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi Kiva kuulla! Tottakai käyn vastavierailulla :)

   Poista

Kommentit piristävät päivää aina! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...