sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Käänteitä ja kuulumisia

Huh viime päivinä on päässä risteillyt niin paljon ajateltavaa, ettei tiedä miten päin olisi. Monan blogissa oli hauskasti koottu kuulumispostaus, jota hieman muokattuna hyödynsin nyt koostamaan omia kuulumisiani. Kuvituksena on sushikestien herkkuja viime sunnuntailta.

Miten voin?
Tällä hetkellä voin ihan hyvin. Viime viikolla kärsin taas kovista selkäkivuista, vaikken tällä kertaa ollut edes rikkonut itseäni. Ilmeisesti liika istuminen ja tähtien väärä asento vain saa iskiashermon tai jonkun pinteeseen, jolloin ei voi muuta kuin maata lattialla ja saada pään sumuiseksi särkylääkkeistä. Mutta ei siitä sen enempää, osaanpahan taas arvostaa enemmän tervettä oloa, hyviä yöunia ja treeniä. :)

Mikä pyörii ajatuksissani tällä hetkellä?
Asunto, työ, reissu, gradu... Tällä hetkellä niin moni kortti on avoinna, että hieman stressaa kun asioita on vaikea suunnitella kun mitään ei tiedä varmaksi. Toisaalta tiedossa on paljon mukavia juttuja, joten yöunien menetys kivoja asioita pohtiessa ei haittaa juurikaan. Lähes toiveita vastaava asunto on löytynyt ja siihen liittyvät sisustus- ja remonttijutut tulevat uniinkin. Asunnon saamisessa on kuitenkin vielä pari mutkaa matkassa, joten liikaa ei vielä kannattaisi suunnitella. Alkukesäksi oli myös lähes lukkoonlyöty Euroopan road trip. Matkasuunnitelmia sotkemaan ilmaantui kuitenkin pari työhaastattelua, että saapa nyt nähdä uskaltaako tässä matkaakaan suunnitella. Autokin pitäisi vaihtaa ennen kuin se hajoaa käsiin, mutta senkään suhteen ei tiedä mitä tekisi. Niin ja se gradu myös huutelee pään perukoilla ja yksi tenttikin pitäisi hoitaa.

Mitä toivon tällä hetkellä?
Toivon että asiat loksahtelevat paikoilleen – parasta olisi jos yksi kerrallaan kaikki asiat toteutuisivat. Ensin asunto- ja autokaupat, koulu pakettiin toukokuun aikana, sitten hieman reissailua ja uudella energialla töihin kesällä, syksymmällä sitten remontointia kaikessa rauhassa. Oijoi se olisi hienoa. :)

Mitä olen puuhannut viime päivinä?
Tämä viikko on kulunut pankissa juostessa, työhaastatteluissa ja niihin liittyvien ennakkotehtävien parissa sekä erinäisiä juoksevia asioita hoitaessa. Eilinen taas kuului Ikeassa ideoiden ja autokaupassa kierrellen. Olen myös aloittanut kaappien läpikäyntiä, ja aika isot läjät tavaraa pitäisi myydä tai kuskata jonnekin. Vähän graduakin olen yrittänyt vilkuilla mutta eipä se juuri ole edistynyt. Miten se tuntuukin muuttuvan yhä vaikeammaksi loppua kohden?

Mitä olen tänään syönyt?
Aamupalaksi kvinoapuuroa mustikoilla ja lounaaksi lohta perunoiden ja kasvisten kera. Päivälliseksi on luvassa chili con polloa ja iltapalaksi varmaan perus leipä-rahka-combo.Mitä ajattelin tehdä huomenna?
Ellei nyt yhtäkkiä ilmene muuta niin gradua pitäisi taas jatkaa. Josko vihdoin saisi tulosluvun loppuun ja pääsisi hahmottelemaan johtopäätöksiä... Illalla varmaankin lenkille. Jos koipireisiosasto ei ole tämän iltaiselta salitreenin jälkeen aivan tohjona, voisi lenkin päätteeksi tehdä pienen hyppelytreenin.

Mitä luen tällä hetkellä?
Tällä hetkellä kesken on Orhan Pamukin Lumi sekä asiapainotteisempana opuksena Neuvotteluvalta. Piakkoin pitäisi myös espanjan itsenäistä kurssia varten aloittaa lukemaan jotakin espanjankielistä opusta.

Viimeksi katsottu elokuva?
Kotisohvalla elokuvia on tullut katsottua aika vähän viime aikoina, sillä useimmiten tulee upouduttua sarjojen pariin. Viimeisin kotona katsottu elokuva taisi olla argentiinalainen Wild tales. Leffateatterissa kävimme eilen katsomassa Onnenonkijan. Aika harvoin tulee kotimaisia elokuvia katsottua, mutta tässä vilisi niin paljon tuttuja turkulaisia paikkoja, että olihan se nyt nähtävä. Eihän tuo nyt mikään mestariteos ollut, mutta yllättävän hyvää, kepeää viihdettä. Viihdyin!

Viimeisin ostos?
Jos ruokajuttuja ei lasketa, niin eilen ostin uuden ripsarin ja kulmakarvavahan viimeistä vetelevien puteleiden tilalle, molemmat Lumenelta.

Mikä on ilostuttanut arkea tällä viikolla?
Päiväkävelyt Pepin kanssa tuossa ihanassa auringonpaisteessa kuunnellen SuomiPopin Aamulypsyä. Aivan loistavaa settiä, mut leimataan varmaan hulluksi pian kun kuljen ympäriinsä hihitellen.

Minne haluaisit matkustaa juuri nyt?
No sinne Euroopan road tripille tahtoisin. Tuntuu, että jos sitä ei tee nyt, sitä ei tee milloinkaan. Ja jos Euroopasta pitää valita, niin Rooma ja Pohjois-Espanjan luontokohteet. Myös Japani ja Etelä-Korea houkuttelevat.

Noticias de los últimos días. Tuve dos entrevistas de trabajo, encontramos un apartamento para comprar y reformar, pero al mismo tiempo tengo muchas ganas de viajar a Europa.

Besos, Hansu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää aina! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...