perjantai 11. marraskuuta 2016

Musta aukko eteisessä

Mieluummin esittelen remontoidut tilat blogissa vasta kun kaikki alkaa olla valmista, mutta meidän pikkueteisen kohdalla teen mielelläni poikkeuksen. Se meinaan näyttää varsin kivalta nyt kun siellä ei vielä ole oikeastaan mitään, voi kun sen voisi jättää tuollaiseksi. Harmi vaan, kun tilaan on tarkoitus tulla vielä pyykkikone sekä vaaterekki takeille. Lisäksi seinään on tarkoitus laittaa koukkuja ja lokeroita kaiken maailman tilpehöörille, jotka nyt pyörivät keittiön pöydällä ja tasoilla. Postille, jätepapereille, kauppakasseille, muistilapuille, avaimille sun muille pitäisi siis keksiä näppärät säilytyspaikat. Tämän pikkuruisen eteistilan lisäksi meillä on kyllä isompikin eteinen, mutta se on jaettu naapurin kanssa (ikään kuin rappukäytävä siis), joten siellä ei ihan kaikkea roinaa viitsi säilyttää. Lisäksi ulkoeteinen on todella kylmä, joten talvipakkasilla eniten käytetyt takit olisi ihan kiva saada sisälle.

Eli tattadadaa, suuri pinta-ala jota kerroin maalanneeni mustaksi, on meidän pikkueteinen. Siellä täällä olen ihastellut mustaksi petsattua tai maalattua puuta (erään kerran taisin vaikuttaa kylähullulta silitellessäni Jack&Jonesin mustia paneeliseiniä) ja jotenkaan en saanut ajatustani päästäni. Fiksaatio taas kerran. Olen myös haaveillut savusaunamaisesta mustasta saunasta, ja koska tämä meidän pikkueteinen on entinen yhden neliön kokoinen sauna, niin sitä se ajatus sitten lähti...
Seinät on paneloitu jälleen kerran ulkoverhouspaneelilla, jossa on ihanan rouhea pinta. Leveät paneelit loppuivat kesken (vaikka niitä oli niin järjetön pino?!), mutta kapeaa paneelia oli yllinkyllin, joten tilan yläosa on paneloitu pystyyn kapealla paneelilla ja alaosa vaakaan leveällä. Lattia on samaa mikrosementtiä kuin kylppärissäkin, jonne siis on kulku tästä pikkueteisestä.


Aika hullua maalata pikkuruinen tila mustalla, etenkin kun musta seinä jatkuu vessan yläpuoleisella vintillä vieden sieltä viimeisetkin valon rippeet, mutta kyllä siitä yllättävän kiva tuli eikä yhtään klaustrofobinen. Vai mitäs tykkäätte, liian synkkä tai moderni vai just hyvä?

Nuestro pequeño hall de entrada pintado en negro 

Besos, Hansu

3 kommenttia:

 1. Uu kiitos kuvista, en malta oottaa nähä livenä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa tiirailemaan, tuparit kyllä taitaa suosiolla siirtyä tammikuulle... :D

   Poista
 2. hmm..'musta aukko' vink vink

  VastaaPoista

Kommentit piristävät päivää aina! <3