maanantai 7. lokakuuta 2013

Värikästä syystunnelmointia

Pääsin Buzzadorina testailemaan uusia Air Wick Black Edition -tuoksukynttilöitä. Ja nämähän eivät ole mitä tahansa tuoksukynttilöitä, vaan ne vaihtavat väriä


Tuoksuvaihtoehtoja on kaksi: omena-kaneli ja karhunvatukka-viikuna. Omena-kaneli tuoksuna ja makuna melkeinpä missä tahansa on mun lemppari, mutta myös karhunvatukka-viikuna on hedelmäisen herkullinen. Yleensä en tuoksukynttilöiden tuoksua edes huomaa, mutta nämä eteerisiä öljyjä sisältävät kynttilät levittävät tuoksua ilman palamistakin!Ulkonäkökin näissä on ihan nätti, mutta itse en oikein hoksaa tuon värin vaihtumisen hienoutta. Onhan se jännää ihmetellä ensimmäiset 5 minuuttia "hoo se vaihtaa väriä!", mutta noin niin kuin aikuisten oikeasti ehkä vähän turha juttu.  Näissä siis on sisällä paristot. Kynttilässä. Jepjep. 

Yritin giffillä vähän demonstroida värin vaihtumista

Kooltaan nämä olivat melkein puolet isompia kuin odotin, eli palamisaikaakin on jopa 30 tuntia. Siihen nähden näiden hintakin on ihan kohtuullinen, 6,50 €.
Buzzadorina oleminen tarkoittaa siis sitä, että henkilö saa testattavakseen ilmaisia tuotteita, joista sitten kertoo muille ihmisille rehellisen mielipiteensä. Kannattaa ihmeessä liittyä Buzzadoriksi, jos vähänkään kiinnostaa testailla erilaisia tuotteita. Liittyä voit täältä, liittyminen ei itsessään sido mihinkään ja voit valita kampanjoista vain itseä kiinnostavat!

- Hansu

2 kommenttia:

 1. Ihanalta näyttää! Kiinnostuin myös tosta Buzzador-jutusta. Onko antaa jotain hyviä vinkkejä? :)

  -Aura // auranseikkailut.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mulla oikein mitään vinkkejä ole, mut kun profiili on 100% niin mulle tuli ainakin melkein heti kampanjakutsu. Eli kannattaa muistaa vilkuilla sähköpostia ettei missaa hyvää kamppista!

   Poista

Kommentit piristävät päivää aina! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...