maanantai 14. lokakuuta 2013

Banaanit ovat apinoille

Sain Buzzadorin kautta testattavakseni Gainomaxin vaniljan ja päärynän makuisia proteiinijuomia. Tämä osui mulle kyllä ihan nappiin, koska urheilen semipaljon mutta en yleensä raaski tuhlata tällaisiin vaikka monta kertaa on tehnyt mieli kokeilla. Yleensä rahka toimii mulla palautuspöperönä, tosin siihenkin olen taas viime aikoina hieman kyllästynyt.

Viime viikolla tuli liikuttuakin ihan mukavasti, toivottavasti tällä viikolla vielä enemmän:
- tiistai: pump
- keskiviikko: combat
- torstai: pump
- lauantai: kevyt juoksu 4,5 km

Testailin Gainomaxin proteiinijuomia pumpin ja combatin jälkeen. Vaikutuksesta palautumiseen on hankala sanoa mitään, mutta tarkempaa makuanalyysia seuraa tässä:

Päärynä: Tästä tuli mieleen lastenkutsut, Muumit ja pitkulanmalliset Ville Vallaton -jätskipuikot. Nam. Mun mielestä nyt yleensäkin esanssipäärynä ja kaikki muuminmakuinen on tosi nannaa. Tosin kyllä viimeisten kulausten kohdalla alkoi aavistuksen ällöttää, että ehkä tämä ei kovin "aikuiseen makuun" sovi...Vanilja: Naminaminannaa. Vaniljakastikemainen ja melko makea. Tuntui kuin olisi litkinyt Floran vaahtoutuvaa vaniljakastiketta kun purkkikin oli saman kokoinen ja tuntuinen. Ehkä vähän enemmän mainstream-maku kun tuo päärynä.

Yksi 2,5 dl juoma sisältää 21 g proteiinia ja 19 g hiilihydraatteja (eli proteiinit 20 banaanista mutta hiilarit vain yhdestä). Parhaiten nämä sopivat keskipitkän ja matalaintensiteettisen harjoittelun yhteyteen, en nyt sitten tiedä oliko pump ja combat kovin matalaitensiteettisiä mutta tuskinpa se niin nuukaa on...Buzzadorina henkilö saa siis testattavakseen ilmaisia tuotteita, joista sitten on tarkoitus kertoa muille rehellinen mielipide. Buzzadoriksi liittyminen kannattaa, jos vähänkään kiinnostaa testailla erilaisia tuotteita. Liittyä voit täältä, liittyminen ei itsessään sido mihinkään ja voit valita kampanjoista vain itseä kiinnostavat!

- Hansu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää aina! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...