tiistai 7. lokakuuta 2014

Paras kuivashampoo

Tällaisena kiireisenä syksynä voi vaan olla kiitollinen, että joku on keksinyt kuivashampoon. Käytin pitkään Klippoteketia ja pidin sen hinta-laatusuhdetta varsin hyvänä, vaan eihän se ole mitään tähän Batisteen verrattuna. Tällä saa sanoa hyvästit liimaletille ja elottomalle puuteripehkolle.Mun mielestä tämä melkeinpä korvaa shampoon, sillä tätä kun suihkaisee ja hieman sormilla hieroo niin limaisuus on tiessään – ilman että hiuksista tulee kuolleen ja kiillottaman näköiset. Yleensähän kuivashampoolla saa pelattua lisäaikaa hiustenpesuun puolesta päivästä päivään, mutta tätä kun laittaa niin melkeinpä saatan unohtaa, että niin ne hiuksethan kaipasi pesua.
Valkoista puuteriakaan ei tästä jää toisin kuin Klippoteketista, eli sopii siis myös tummatukkaisille. Hintaa näyttä tällä olevan vajaa 8 euroa, mutta omani bongasin loppukesästä Wiklundin tarjouksesta kuudella eurolla. Tarjouksessa oli nimenomaan tämä kirsikkainen versio, mutten kyllä kovin suurta eroa huomaa originaliin.


Este champú seco es mi favorito.

Besos, Hansu

2 kommenttia:

  1. Ennen tänne tuloa olin täysin tiedoton Baptistesta! Mut itse joo olen myös kuivashampoo+TangleTeezer –yhdistelmän vannoutunut ystävä! Tosin syt on syossin kuivashampoo ollut käytössä kun on halvempaa ja ajaa saman asian. Täälä puolen Baptistelta saa myös ihan bruneteille tarkoitettua kuivashampoota :) Tosin olen kuullut että liika kuivasshampoon käyttö tukkii päänahan ihohuokosia ja pahimman legendan mukaan voi aiheuttaa ihosyöpää. Mutta en nyt mene vannomaan, että on totta. Eli kannattaa niitä hiuksia kai välissä pestä ihan normistikin tai antaa hengähtää ilman mitään päivän tai kaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vai että syöpää huhhuh... Onneks mä en kyllä käytäkään tätä kun ehkä kerran tai pari viikossa vaikka voihan kuivashampoota käyttää puhtaisiinkin hiuksiin ihan vain rakennetta tuomaan. Suihkuttelen myös hyvin säästeliäästi (pihi kun olen) niin josko ei huokoset niin pienestä tukkeutuisi ;)

      Poista

Kommentit piristävät päivää aina! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...