perjantai 27. helmikuuta 2015

Ihanaa, vihdoin perjantai!

Huh, tätä päivää on odotettu. Tenttiviikot olivat jotenkin ennätysraskaat. Eilen meinasi jo usko loppua ja energiat alkoivat olla pahasti vähissä. Arvioin lukuaikataulut jotenkin aivan väärin, niin että jouduin tinkimään periaatteistani eli luin joka ilta lähes nukkumaanmenoon asti. Urheilut jäi siis minimiin, mikä ei tietenkään stressin kannalta ole ollenkaan hyvä juttu. Ja tottahan toki iltamyöhään päntätyt multikollineaarisuudet pyöri unissa. Kannatti päntätä, kuinka tärkeää uni on oppimisen kannalta ja opetella kaikenmaailman motivaatioteoriat, ja sitten toimia kaikkien oppien vastaisesti...



Nyt saa hieman hengähtää. Olisi ihana sanoa, että tänä viikonloppuna vain olen ja rentoudun, mutta kaikenlaiset rästihommat odottelee tekijäänsä ja pari deadlineakin pukkaa jo ensi viikolla. Mutta tänään on sentään aikaa kunnon hikitreenille, bloggailulle ja muulle hömpälle. Illalla oikaisen kinttuni, enkä tasan aio ajatella yhtäkään tekemätöntä työtä. Ihanaa viikonloppua!



Kuvituksena on yksi tämän talven lemppariasuista: maanläheisiä sävyjä höystettynä vaaleanpunaisella ja ruusukultaisilla koruilla.

Villatakki: Only / Toppi: Seppälä / Housut: Veromoda / Saappaat: Guess / Kello: Asos


Finalmente es viernes. Hoy tuve el último examen en esta semana de los exámenes y me siento aliviada.

Besos, Hansu

2 kommenttia:

  1. Rentouttavaa viikonloppua, ja sunnuntaina nähdään :P

    e.m.s

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, en oo keksinyt ruokatoivetta, kaikki kelpaa... :)

      Poista

Kommentit piristävät päivää aina! <3