perjantai 19. helmikuuta 2016

Tasapaksua

Blogin puolella ei ole hetkeen kuulumispostauksia näkynyt, sillä kuulumisia ei oikeastaan ole. Elämä on ollut viime aikoina hyvinkin tasapaksua ja aikaa on tullut vietettyä ihan liikaa neljän seinän sisällä. Päivät täyttyvät gradusta, gradusta ja gradusta sekä muutamasta muusta kouluhommasta – ja työpaikkojen vilkuilusta. Gradulle onneksi kuuluu hyvää, ja olen paljon saanut kirittyä tässä kevään aikana. Sivuja on kasassa reilut 50 ja ihan näillä näppäimillä pitäisi toteuttaa tutkimuksen empiirinen osuus. Jännittävää! Odotan jo innolla, saanko sellaisia tuloksia kuin hypoteesini olettavat. Toisaalta hirvittää, miten selviän kvantitatiivisista menetelmistä ja mitä jos en löydä mitään korrelaatioita minkään asioiden suhteen...

Enimmäkseen teen hommia kotoa käsin ja vähäisetkin luennotkin loppuivat juuri. Ihmisten ilmoilla ei siis ole tullut liikuttua juurikaan satunnaisia lounastreffejä lukuunottamatta. Gradun lisäksi tällä viikolla on saanut vaihteeksi pakertaa tenttiin valmistautuen. Toisaalta taloushistorian koukerot ovat olleet mielenkiintoisia ja sopivaa vastapainoa gradun puurtamiselle. Meikäläisen historian tuntemus on tunnetusti niin heikkoa, että tällainen kurssi on tullut kyllä tarpeeseen...Ystävänpäiväkin viuhahti ohi vähän huomaamatta tässä tasapaksussa olotilassa, jossa viikonpäivät menevät sekaisin. Otimme varaslähdön ystävänpäivään jo lauantaina, ja varasimme liput Deadpooliin (varsinainen ystävänpäiväelokuva, eikö?). Vapaita paikkoja oli vasta yhdentoista näytökseen, ja alkuillasta meinasimme mennä syömään jonnekin. Päivän shoppailureissun jäljiltä olimme lopulta niin väsyneitä, että haimme Delhi Darbarista ruuat kotiin (nammm, mangocurrya) ja katsoimme elokuvaa kotisohvalta. Dallas Buyers Club ei tosin sekään ollut kovin ystävänpäiväelokuva... Varsinainen ystävänpäivä sujuikin sitten äidin ruokapatojen äärellä ja salilla huhkien. Nooh, huomenna uusi yritys Deadpoolin ja ehkä sen ulkoruokinnankin suhteen.

Tähän väliin lisäksi leffasuositus hieman leppoisamman menon ystäville: Järven tarina. Ai että mitä luonnon silmäkarkkia ja mahdottoman söpöjä otuksia! Ennen Järven tarinaa katsoimme myös Metsän tarinan. Kaunis oli sekin mutta kyllä Järven tarina norppineen ja saukkoineen vie voiton.

Rentouttavaa viikonloppua!

Los últimos días y semanas han sido similares: todos los días escribo mi tesis de maestría.

Besos, Hansu

2 kommenttia:

  1. Välillä näinkin, että tasapaksua. :) Ihan ymmärrettävää, kun siulla on gradun teko. Paljon tsemppiä siihen! :) Kiitos leffasuosituksesta! :)Mukavaa viikonloppua myös sinulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Välillä on kyllä ihan mukavaakin ettei ole monta rautaa tulessa :)

      Poista

Kommentit piristävät päivää aina! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...