lauantai 14. toukokuuta 2016

Kohti Italiaa!

Tällä hetkellä teemme lähtöä Roomaan lentävään koneeseen, sillä seuraavat kaksi jännityksen täytteistä viikkoa vietetään Italiassa reissaten. Euroopan roadtrip siirtyy siis myöhemmäksi ja teemme nyt tällaisen pienemmän reissun Eeron kolmekymppisten kunniaksi. Ensin on tarkoitus viettää muutama päivä Roomassa moikaten kaveriani, joka on siellä vaihto-opiskelemassa. Roomasta matka jatkuu La Speziaan, jossa on tarkoitus ihastella Cinque Terren söpöjä kyliä. La Speziasta matkaamme Veronan kautta Dolomiiteille, jossa ajattelimme autoillen ihmetellä luontokohteita. Lopuksi palaamme yhdeksi yöksi Roomaan ennen kotiin paluuta.

Saapa nyt nähdä mitä tästä tulee, sillä mikään reissu ei ole epäilyttänyt näin paljon etukäteen. Majoituksen varaaminen on osoittaunut haasteelliseksi, sillä majoituksia on ympätty useille varaussivustoille, ja juuri kun löytyy hyvä diili niin huone onkin jo buukattu jonkin toisen varaussivuston kautta. Niinpä sitten reissun aikataulu on jo pitkälle lukkoon lyöty majoituksien ja junien suhteen, joten varaa aikataulun muutoksiin ei ole. Ja mahtaakohan meillä todellisuudessa olla yhtään majapaikkaa oikeasti varattuna vai onkohan kaikki tuplabuukattuja... Eikä missään arvatenkaan kovin paljon englantia puhuta. Myös huoneiden hintataso on tullut melkoisena järkytyksenä. Kyllä kalpenee Japani ja Singaporekin näille hinnoille. Saapa nähdä onko meillä varaa enää syödä mitään – proteiinipatukoita ja muita pikkueväitä hamstrasimme jo varmuuden vuoksi matkaan. :D

Toivon mukaan ehdin reissun päältä päivittelemään matkakuulumisia blogin puolelle, mutta ihan liikaa en ajatellut koneella viettää aikaa.

Viajamos a Italia!

Besos, Hansu


1 kommentti:

Kommentit piristävät päivää aina! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...